Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akčný / Krimi / Fantasy / Krátkometrážny
USA, 2003, 8 min

Batman dostáva hlásenie. Joker uteká z väzenia. Batman nahadzuje oblek a vyráža do temných ulíc Gothamu. Jokera zastihne v uličke, ručne stručne mu dá najavo kam patrí. Späť do väzenia Arkham. V daždivej noci však súboj Batmana a Jokera preruší oveľa smrtonosnejší návštevník, ktorý toho moc nenahovorí ale koná. Jeho útoky sú rýchle a smrtiace...

BATMAN: DEAD END je krátky, amatérsky, hraný film od Sandy Collora, tvorcu špeciálnych efektov (PREDATOR 2, THE CROW, MEN IN BLACK a iné). (petero)

(viac)

Recenzie (157)

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Skvelý nápad, výborné prevedenie...Jediný nedostatok je krátka stopáž, škoda že sme už nevideli ako to Batman všetkým "nandá":) A ešte ma v súvislosti s týmto podareným filmíkom napadla taká predstava- čo keby autori spracovali minipríbeh v ktorom by vystupovali namiesto Batmana, Aliena a Predátora (inak vždy som obdivoval jeho dredy, vyzerá s nimi ako taký zmutovaný rastafarián:))) Sly Stallone, Arnie a Jean-Claude- to by bola bitka:)))) ()

H34D 

všetky recenzie používateľa

Každý filmový/komiksový fanoušek si určitě někdy představoval, jak by dopadly střety jeho oblíbených superhrdinů, Batman: Dead End, byť pod amatérským vedením, převedl trochu té představy přímo na obrazovku a nutno podotknout, že rozhodně lépe než "profesionální" AvP. Dočkáme se jedné slušné, ale škoda, že příliš tmavé, bitky se zajímavým a lehce vtipným zakončením a... A to je vše, zázrak se nekoná. 6/10 ()

Reklama

Xeelee 

všetky recenzie používateľa

Nádhera :-) Úžasnej vypointovanej Cross Over s tou správnou atmosférou. Superhrdinskej kraťas, kde vlastně nikdo nemá nadpřirozený schopnosti. Co se týká Predátora, tak prostě viděl Vetřelce, rvačku a lidi se zbraněmi, tak to šel omrknout. Superhrdinové to holt maj těžký. V manuálu nikde nemaj poznámku o tom, že Predátoři neloví neozbrojený lidi. Jen jsem nepochopil, proč by se ostatní Predátoři měli začít rvát s Batmanem. To by naprosto odporovalo jejich filosofii (nebo pravidlům lovu, chcete-li). Navíc za zmínku stojí dokonalá hudba, smíchaná z hlavních témat Batmana, Vetřelce a Predátora. | ► Batman: Dead End ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Nie až taká pecka. Atmosféra hustá, dážď podmanivý, hudba bombastická, plášť a maska Batmana skvelá - len ten gay kostým a podpriemerný Joker kazia dojem. A to ešte neprišiel rozhodujúci zvrat, kde je síce akcia skvelo zvládnutá, no prítomnosť votrelca i predátorov pôsobí skôr ako z Batman: Brave and Bold... len bez humoru a nadhľadu. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Spájať predátora a votrelca s batmanom chce fakt odvahu, toto sa ozaj nerobí. Pozítivne na tomto boli aspoň efekty a na to že je to fanušikovský film tak je celkom fajn spravený. Vrchol však boli slovenské titulky kde písali že sú polské. Pomyliť si náš jazyk s poliakmi uz je ozaj vrchol trapnosti. 3* ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v North Hollywood v Kalifornii. (Terva)
  • Snímek byl natočen podle stejnojmenného komiksového sešitu společnosti Dark House, která ještě vydala další díly „Batman vs. Alien“ a „Batman vs. Predator“. (Terva)
  • V roce 2006 se amatérský snímek umístil na 10. místě žebříčku fan-filmů, které představují rozhodující zlom v dějinách filmu. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené