Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skoro ráno nájdu v  bazéne zastreleného muža. Okrem starej dámy a plavčíka tam nikto iný nie. Podľa balistiky nebola použitá veľkorážna puška a profesor Filip Koenig tvrdí, že muž bol zastrelený ešte skôr, než skočil do vody. Mŕtvy bol jedným z akcionárov perspektívnej a sľubne sa rozvíjajúcej internetovej spoločnosti, ktorý nechcel predať svoj podiel. Kto by mohol mať záujem na jeho smrti? Sú to jeho ďalší dvaja spoločníci, ktorý firmu chceli predať? Alebo to bola jeho manželka, ktorá zdedí tretinu firmy? Silvia je športová strelkyňa a od manžela odišla len krátko pred jeho vraždou. Na prvý pohľad to vyzerá ako jednoznačný prípad... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento scenáristický brak je vraj prebratý od Čechov a tí to prevzali od Nemcov. Proste vlastná tvorba žiadna, stačí plytkosť zo západu. Retardovaná polícia, ktorá nevie prísť na to, že obeť spadla z mostíka najmä keď úmrtie nahlásila svedkyňa, ktorá bola v tom čase bazéne. Vulgárny šašo Loj, ktorý minimálne niekoľkokrát predstiera, že honí, aby si o pol deviatej večer užili deti. Intelektuálni zločinci, ktorí síce majú najšpičkovejšie technológie, no dronom obeť niekoľkokrát za sebou netrafia, hoci majú priamo na muške. A potom keď konečne prídu k svojej obeti a mieria na ňu zbraňou, tak vôbec nevystrelia, radšej jej vysvetlia celý svoj vražedný plán... úplný trapas okorenený tým, že sa postava šaša musí vysmievať z Krista. Žiaľ, z koho iného by to dokázal, z Mohameda ani Talmudu sa predsa vysmievať nemôže, to by bolo rečí od presstitútov, aký je seriál netolerantný a antisemitský! ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"K vykonaniu akéhokoľvek zázraku budeme potrebovať len jedno. Ale čo to je? Dostatočne hlúpych divákov. Stačí predviesť niečo čo je z fyzikálneho hľadiska úplne triviálne. Niečo čo si ich mozočky so zle vyvinutými synaptickými spojeniami nedokážu vysvetliť inak než ako zázrak." ()

Reklama

Reklama