Reklama

Reklama

One Day as a Lion

Trailer

Obsahy(1)

Jackie Powers (Scott Caan) je milý chlapík, ale mizerný nájomný vrah, a keď ho pošlú zlikvidovať prefíkaného dlžníka (J.K. Simmons), Jackieho to len naštve. Pri úteku z miesta činu vezme unudenú čašníčku Lolu (Marianne Rendón) ako rukojemníčku. Keď  odhalí, že potrebuje peniaze, aby dostal svojho syna z väzenia, Lola pre nich pripraví plán, ako získať peniaze od jej umierajúcej matky (Virginia Madsen). (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

vidlácká gangsterka o ne moc schopném nájemném zabijákovi, který se snaží dostat syna z vězení a po nepovedeném kšeftu se spojí se servírkou, kterou si původně vzal jako rukojmí. One day as a lion by viditelně moc chtělo mít takový ten Tarantinovsko - Coenovský nádech, ale zas až tak moc se to nedaří. Scott Caan v hlavní roli je nicméně celkem sympaťák, Simmons a Grillo jakožto jedny z hlavních tváří na plakátu maji tradičně spíš vedlejší role...40% ()

JohnSmith odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byla další příšernost, které se Grillo upsal. Už mě to ani nepřekvapuje. Zvlášť, když scénář napsal mladý Caan. Co mě překvapilo víc, byla účast Simmonse, a ptám se proč se k tomu upsal? ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Frank Grillo a JK Simmons je dobré obsadenie do rádoby vtipného thrilleru, ktorý je napriek béčkovosti pozerateľný a ľahko stráviteľný aj vďaka vydarenej role Loly. Výstrednejší film, ktorý sa rýchlo rozbieha, ale obzvlášť vtipný zase nie je. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Neskodne nizkorozpoctove becko, ktere ma humor. Herci byli o neco lepsi, nez scenar. Film ma svou osobitost, ktery mnohym kriminalnim filmum chybi. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Tulse, Stigler, Barnsdall, Sand Springs, Vinita, Bristow (Oklahoma, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama