Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nepolapiteľný masový vrah terorizuje svojimi rituálnymi vraždami rodiny v Los Angeles. Počet jeho obetí rastie a je iba jediný muž, ktorý je schopný odhaliť vrahovu totožnosť - málovravný a tajuplný detektív Jack Cole (Steven Seagal). Policajné oddelenie v L.A. ho dá dokopy so skúseným vyšetrovateľom Jimom Campbellom (Keenen Ivory Wayans) a táto dvojica - nie príliš nadšená zo vzájomnej spolupráce - sa vydáva do ulíc. Čoskoro dôjde k ďalšej vražde, ktorej obeťami sa stali Coleova bývalá žena a jej nový manžel. Všetky stopy pritom ukazujú práve na Colea. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (257)

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +Seagal ma ruce v nejlepší formě, záporáci -zápletka a forma (špatný zvuk, kamera)/// Osmá Seagalovka v pořadí a zároveň bod kdy se vše dobré obrací ve stále horší a horší. Jak by někdo řekl: "lepší už to nebude, tak buďme rádi, že je to tak dobré jak to dobré je". Tady je Steven sice pořád v dobré formě, a jeho rány jsou něsmírně drsné a dost sadistické. Prostě se s tím nesere. Bohužel se ale už se začíná vykecávat. Naštěstí se ještě stále víc mlátí a to jediné v podstatě film zachranuje od naprostého průměru. Nic jeného mě totiž na filmu nezaujalo./// Celkem 64%/// ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Ale tak tu už začína môj obľúbený Seagalko pomaličky priberať, čomu nasvedčujú aj spomalené zábery pri tých jeho shaolin chmatoch. No stále je to výborná akcia v topke. Ale to mu aj tak teda nebráni pekne nakopať zadky všetkým zlým hošánkom. Klasický jeho, pre mňa priemernejší film, čomu zodpovedá hlavne celkový scenár. Plus dávam za Keenena. 70%. ()

Reklama

Figu 

všetky recenzie používateľa

"Ty Jacku? Pár dní s tebou nebudu mluvit! A proč ne? Protože, od tý doby co děláme spolu, jsem byl zmlácenej, popálenej, střelenej, vyhozenej z okna a všechen můj majetek shořel na popel. Jsem bezdomovec! Co se známe, nepotkalo mě nic dobrýho! No ale poznal jsi účinek jeleního penisu a to stačí... NEVOLEJ MI, NENECHÁVEJ VZKAZY, NEFAXUJ MI, JAK UVIDÍM NA SVÝM OKNĚ PTÁKA SE ZPRÁVOU NA NOZE, SHODÍM HO DOLŮ! A NEPOSÍLEJ MI KYTKY!" Ano, Glimmer Man je posledním excelentním filmem Steveho Seagala, kterej je opravdu jeden z jeho nej klenotů a hlavně, kterej stojí za to!!! 90% ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Posledný film v ktorom sa Seagalovi ešte chcelo chodiť, behať rozprávať, kopať a dokonca aj náznakovo hrať. Takisto posledný film v ktorom jeho hmotnosť nepresiahla hmotnosť priemerného dospelého hrocha. Akčné béčko so všetkými ingredienciami, miestami podarenými hláškami..skrátka na Seagala "výnimočne pozerateľné":) ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Neuveriteľný šok, ako Seagalovi pomohlo pridanie rovnocenného parťáka a thrillerového scenára so skutočným dejom namiesto lacne odovodneného mlátenia. Je to seagalovka, ale mnohá pridaná hodnota z nej robí aj naozajstný film, ktorý sa medzi inými drsnými vyšetrovaniami brutálnych vrážd rozhodne nestráca. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (10)

  • Jedná sa o vôbec prvý film Stevena Seagala, kde používa okrem tradičného aikida aj čínske bojové umenie wing chun. V čase nakrúcania tohto filmu mu robil bodyguarda Randy Williams, majster wing chunu, s ktorým Seagal trénoval. Wing chun sa mu zapáčilo a rozhodol sa vo filme použiť niektoré techniky. Randy Williams bol tiež prvým majstrom wing chun, ktorý Seagalovi sprostredkoval kontakt na iného majstra kung fu, Samuela Kwoka, s ktorým Steven Seagal absolvoval v roku 2018 veľký spoločný seminár v Rusku (kazatelSVK)
  • Po dokončení filmovania Warner Bros. vykonali dodatočné úpravy, aby z filmu spravili tradičnú "seagalovku" – zrýchlili tempo scén, vystrihli mnoho komediálnych scén medzi ústrednou dvojkou a tiež takmer všetky scény s detektívovou (Steven Seagal) manželkou. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama