Reklama

Reklama

Temnota bez konce

(seriál)
  • Brazília Todo Dia a Mesma Noite (viac)
Dráma / Thriller / Mysteriózny
Brazília, 2023, 3 h 38 min (Minutáž: 42–46 min)

VOD (1)

Epizódy(5)

Obsahy(1)

Při požáru v nočním klubu zemře 242 lidí a jejich rodiče si můžou oči vyplakat. A přitom se pustit do boje za spravedlnost. (Netflix)

Recenzie (2)

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Aj ja som si minule robila vatru pod molitanom. Zhorelo všetko okolo, okrem mňa. Asi som ohňovzdorná. Alebo skôr: Zlá zelina nevyhynie. Je mi ľúto tých mladých ľudí, ich rodičov a bla bla..., ale všetci doplatili na to, že išli počúvať odrhovačky trápnej skupiny, ktorej členovia boli navyše tupí ako polená. Majiteľ klubu Kiss úplný idiot - spraví z nejakej podivnej drevárne klub, na strop dá kvôli odhlučeniu polyuretánovú penu napustenú kyanidom či čo, hasiace prístroje odstráni, lebo sú vraj škaredé, zavolá debilnú kapelu s ohňostrojmi a ruky hore, hor sa zabávať! Ako vidím, v Brazílii je tiež veľa debilov a skorumpovaných čurákov. Nechápem, prečo to má popis mysteriózny. ()

SAINTS 

všetky recenzie používateľa

Premárnená serialová príležitosť o tragédii v nočnom klube Kiss. Namiesto toho aby nás to dojalo, tak serial pôsobí miestami dosť nudne. Napriek tomu serial hovorí veľa o brazílskom súdnom systéme, nedbanlivosti polície, chamtivosti... ()

Reklama

Galéria (157)

Reklama

Reklama