Reklama

Reklama

Temnota bez konce

(seriál)
  • Brazília Todo Dia a Mesma Noite (viac)
Dráma / Thriller / Mysteriózny
Brazília, 2023, 3 h 38 min (Minutáž: 42–46 min)

VOD (1)

Epizódy(5)

Obsahy(1)

Při požáru v nočním klubu zemře 242 lidí a jejich rodiče si můžou oči vyplakat. A přitom se pustit do boje za spravedlnost. (Netflix)

Recenzie (2)

SAINTS 

všetky recenzie používateľa

Premárnená serialová príležitosť o tragédii v nočnom klube Kiss. Namiesto toho aby nás to dojalo, tak serial pôsobí miestami dosť nudne. Napriek tomu serial hovorí veľa o brazílskom súdnom systéme, nedbanlivosti polície, chamtivosti... ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Aj ja som si minule robila vatru pod molitanom. Zhorelo všetko okolo, okrem mňa. Asi som ohňovzdorná. Alebo skôr: Zlá zelina nevyhynie. Je mi ľúto tých mladých ľudí, ich rodičov a bla bla..., ale všetci doplatili na to, že išli počúvať odrhovačky trápnej skupiny, ktorej členovia boli navyše tupí ako polená. Majiteľ klubu Kiss úplný idiot - spraví z nejakej podivnej drevárne klub, na strop dá kvôli odhlučeniu polyuretánovú penu napustenú kyanidom či čo, hasiace prístroje odstráni, lebo sú vraj škaredé, zavolá debilnú kapelu s ohňostrojmi a ruky hore, hor sa zabávať! Ako vidím, v Brazílii je tiež veľa debilov a skorumpovaných čurákov. Nechápem, prečo to má popis mysteriózny. ()

Reklama

Galéria (157)

Reklama

Reklama