Reklama

Reklama

Ukradni, čo môžeš!

  • Česko Ukradni, co můžeš! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Berlínská zeď už to má nahnuté. Na vojenské základně Theodora Roosevelta u Stuttgartu bojuje svou soukromou válku specialista Ray Elwood. Oficiálně pracuje jako úředník, ale jinak má pod palcem všechno od prodeje kradeného zboží až po obchod s heroinem. Jednoho dne ale přijde nový důstojník s rozkazem vyklidit základnu... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (130)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nechápem, prečo tento film nie je tak kultový, ako by si zaslúžil. A treba ho pozerať najlepšie na večierku a pri minimálne alkoholom pozmenenom stave vedomia. VIDENÉ ZNOVA 2/20: Šok po prvom pozretí je samozrejme fuč, stále ide ale o perfektnú satiru, kde sa miesi humor s veľmi tragickými momentmi. Najdôležitejším kladom je ale podľa mňa fakt, že film z tohto prostredia (americká vojenská základňa v Berlíne) a zároveň z tejto doby už iný nevznikol. A tá jazda tankom je nesmrteľná. ()

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Bylo tam až moc okamžiků v kterých jsem umíral smíchy na to abych nedal 4*. Např . rozstřílení vlastního auta kulometem, nebo závěrečný záchranný skok, to opravdu stojí za to. Opět nepobírám překlad anglického originálu, ale možná dobře. Joaquin Phoenix opět dokazuje, že je víc než arogantní vládce Říma nebo úchyl z porno půjčovny. ()

Reklama

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Sakramentsky silná satira, pri ktorej sa nebudete popadať za brucho, za to si z nej odnesiete za dve vrecia užitočných rád. Rád tipu ako najrýchlejšie prísť k peniazom, ako najspoľahlivejšie prísť o kamaráta, ako najľahšie naštvať nadriadeného a za akej teploty sa dá navariť ten správny matroš. Phoenix je tu drzý a nevyspytateľný flákač, Harris zas mäkkýš čo si nezaviaže šnúrku od topánok bez toho, aby sa s vami o tom  neporadil a Scotty Glenn typ chlapa akému by ste po prvom stretnutí najradšej kopli do hlavy. V postavách filmu nájdete širokú paletu charakterov, s akými sa stretávate v súkromí i v práci, akí vás neraz podkopli a akí vám nestoja za odfľusnutie. Nepochopený, nedocenený a najmä skvelý film. ()

cab 

všetky recenzie používateľa

Rok 1989 na americke zakladne v Zapadnim Nemecku. Nesourody mismas ukazek, jak americti vojaci zabijeji volny cas. Kdyz se nic deje, mi neco vymyslime. Scenka s tankem je vyborna, ale napriklad konec je prekombinovany a neprehledny. Herci ujdou, presto dva dny po shlednuti tohoto nezaraditelneho filmu mi v hlavne nic zasadniho na zapamatovani nezbylo. Skoda, MASH se nekona. 45% ()

Dyas 

všetky recenzie používateľa

Velmi dobrá komedie z vojenského prostředí s parádním koncem. Vojáci se hádají, zda-li jsou ve východním nebo západním Německu, prodávají drogy a bez problému někoho sejmou. Do toho všeho přichází nový důstojník, který se s ničím nesere a hodlá všemu udělat přítrž. Velkým plusem u filmu je Joaquin Phoenix a povedená událost s tankem, který řídí sjetí tankisti. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (4)

  • Tank, ve kterém američtí vojáci zdevastují půlku města, je německý Leopard 1A5 z roku 1986. (dex2man)

Reklama

Reklama