Reklama

Reklama

Kletba krve

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Jakarta 2018. Wulan je typická mileniálka. Je krásná a inteligentní a čeká ji zářivá budoucnost v investiční firmě. Její život se ale náhle zhorší, když se v její rodině začnou dít zvláštní incidenty. V domě se najde mrtvá cibetka, začnou se objevovat červi a odpad ucpou čísi vlasy. To vše způsobí, že Ahmad onemocní. Poté co vyzvrací krvavé hřebíky a tisíce much, zemře patriarcha rodiny strašlivou smrtí přímo před očima své ženy a dětí. Ve stejnou dobu je v Bogoru mladý muž jménem Esa svědkem stejně tragické smrti svého otce Bondana. Wulan a Esa, které spojuje podobný osud, se rozhodnou spolupracovat a vyšetřit příčinu smrti jejich otců. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ za 4, ďalej sa uvidí, ale nakoľko je Kimo šikovný režisér, nemyslím si, že latka bude upadať. Práve naopak. Seriál sa tématicky podobá na "Ratu Ilmu Hitam". Bohatá rodinka sa musí vysporiadať s čiernou mágiou v podobe rozličného hmyzu, stonožky a červíčky prevládajú. Zatiaľ vyšli len prvé dve epizódy, úvodné dojmy fajn (námet o kliatbach ma baví), objavilo sa aj nejaké drobné gore, a na stonožky vyliezajúce z ľudských otvorov sa pozerá dobre. Zvedavosť bude určite každým dielom narastať, takže sa teším. EDIT: Po skončení prvej série musím uznať, že je to najlepší seriál na túto tému. Po smrti najstarších členov rodiny začnú ich deti postupne odhaľovať minulosť, aby pochopili, kto na nich tú kliatbu zaslal a prečo. Tým pádom, približne v polovici, sa tempo spomalí. Zase čo sa týka posledných častí, tak to už je brutus maximus a koncovka je neskutočný nárez. Škoda, že je seriál zatiaľ úplne prehliadnutý. ()

Reklama

Daiker 

všetky recenzie používateľa

Zkusil jsem dva díly a celkem o ničem .... Čekal jsem něco ve stylu Nenávist. Atmosféra nulová, strašení nulové, příběh nezajímavý.... Maximálně komu vadí hmyz a larvy bude znechucen... Dal už nepokračuju... ()

Sludger 

všetky recenzie používateľa

Rozhodne najlepší seriál roka (Mike Flanagan budeš mať čo robiť, aby si ho prekonal). Exotický námet z Indonézie s americkým nádychom. Čo tým myslím? Seriál využíva námet čiernej mágie (voodoo s chrobákmi a červami, pod kožou a v ľudských orgánoch) s kvalitnými hercami, nadštandardnou produkciou a nebojí sa ani občas vojsť do béčkovej brutality (vzniká veľakrát pekný kontrast). Zároveň je dej plný zvratov v duchu amerických seriálov. Dva menšie zvraty si autori mohli odpustiť, no finálny je skvelý, nečakaný a riadne odvážny.  Teším ma už len fakt, že sa niekto dal s takouto produkciou na čistokrvný hororový seriál a o tom som radšej, že sa aj vydaril. Vrelo odporúčam! ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Kimo Stamboel a jeho indonézska "kliatbovina" je určite lepšie odvedenou, filmárskou prácou v rámci horor žánru, ako v prípade jeho posledného, celovečerného počinu "Ivanna". Od nejakej 4 epizódky to už chytá celkom slušný spád, príde na pekné pasáže, v ktorým starý, známy Stamboel opätovne preukázal svoje zručnosti (aj keď bez kamoša Joko Anwara). Mrzieť tak môže akurát fakt, že takýto námet skutočne nepotreboval 10 epizód o celkovej stopáži takmer 8 hodín, vďaka čomu sa nedarí udržať také tempo, ako by sa žiadalo, a taktiež ponúkať takú dávku hororových prvkov, ako by bolo zapotreby. Iba príbeh to proste neutiahne, toto európsky divák, ktorý vyslovene neobľubuje indonézsku tvorbu, ťažko docení. Medzi 3-štyri, lepšie to asi nebude, no tie "jednotky" tu od podaktorých, sú vyslovene na facku .. ()

Reklama

Reklama