Reklama

Reklama

Špiónky

(seriál)
  • Česko Špionky (viac)
Francúzsko / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrajú:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(viac)

Recenzie (97)

Marrianna 

všetky recenzie používateľa

Náhodou, mezi všemi těmi odpudivě animovanými rádoby serálky pro předpubertální obecenstvo je tohle určitě skoro jako růže mezi trním. Je to příjemné a zábavné a mě se to líbí. Špionky jsou fajn a pro malé holčiny jak vím ze svých zkušeností je to vážně baví. A to je důležité jelikož to je cíleno právě na tuto skupinu! Na tuto skupinu a mě :-) ()

figliar 

všetky recenzie používateľa

Aj keď je seriál určený pre podstatne mladšie publikum, musím sa priznať, že som aj ja veľakrát prepol na novú časť Špióniek. Aj keď je skoro každý diel rovnaký a zápletka je vždy vyriešená rôznymi vychytávkami a serepetičkami, ktoré špiónky vytiahnu z kabelky, podpätku či rukáva, pozeranie bolo stále celkom zábava. ()

Reklama

K4sum1 

všetky recenzie používateľa

Co víc dodat. Snad můj nejoblíbenější seriál z Jetixu spolu s Co je Andy?. Pamatuju si, jak jsem vždycky naprosto zbožňovala střeštěnou, ale o to víc vtipnou Clover. Společně se sestrou (Sam) a kamarádkou (Alex-co také na ni jiného mělo zbýt? :D) jsme si na ně hrávaly. Vyráběly si výbavu a pak venku špionovaly. Docela mě mrzí, že tohle už dnešní děti nezažijou ^^ ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Jeden z animovaných seriálov, ktorý som často rád pozeral. Šikovné dievčatá, farebne všetko pekné. Dnes sa už na mnoho vecí pozerám z nadhľadom a uznávam, že veľa dielov sa nepodarilo napriek tomu, že pár ich bolo naozaj super. Je to pre mňa taká priemerná rozprávka. Ak sa vaše deti nudia a vy im chcete pustiť rozprávku tohto štýlu alá Cartoon Network, Jetix, či Fox Kids, tak táto by ich mohla zabaviť a dodať im trochu života, na Alex, Clover a Sam, či Britney a ich šéfa Jerryho asi len tak ľahko nezabudnú. ()

ljukyljuk 

všetky recenzie používateľa

Guilty pleasure ako vyšité. Je to síce občas hlúpučké a opakujúce sa, ale stále je to smiešne takým tým svojským štýlom a hlavne brané s nadhľadom. A keď to náhodou ešte teraz pri prepínaní vidím v telke, tak si na pár minút nechám pustené a bavím sa zas ako kedysi... Ňami, ňami. - To není ňami, ňami, to je křupinková smrt! ()

Galéria (186)

Zaujímavosti (8)

  • Úloha s prevozom špióniek cez rieku je variáciou na hlavolam "vlk, koza a kapusta". (Mandragor)
  • WOOHP je zkratka pro World Organization Of Human Protection, neboli Světová organizace na ochranu lidstva. (mai)
  • Celé jméno Sam je Samantha Claire Simpson, Clover se jmenuje Clover Aisha Ewig a celé jméno Alex je Alexandra Vezques. (mai)

Reklama

Reklama