Reklama

Reklama

Špiónky

(seriál)
  • Česko Špionky (viac)
Francúzsko / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrajú:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(viac)

Recenzie (97)

Krissty 

všetky recenzie používateľa

Já ty holky zbožňuju! Jako malá jsem hltala všechny díly a tohle jsou pro mě prostě hrdinky takové, jaké mají být.. Každá jiná, jedna sportovní typ, druhá šprtka, třetí barbie.. A přece jsou všechny stejně úžasné :) Úkol je pokaždý jiný a originální a vždycky jsem jim strašně záviděla to vybavení v čele s lítacími batůžky! Mimochodem, já byla vždycky Sam :P :)) ()

Zodd 

všetky recenzie používateľa

Jen kdyby to nebylo o tom samém i schématem scénáře. Navíc ty holčiny mají furt obrovskou kliku, takže ten “girl power” rádoby efekt nepřesvědčivý.Humor jakoby Charlieho andílci fajn, teda než se to přejí. A oh boy, jak to mohlo trvat tolik let? I u nás od dob Fox Kids až do Dizzney Channelu (typo schválně)? Navíc nitpick - připomínají Gunsmith Cats svým vzhledem a Powerpuffky svými osobnostmi. A za dekádu se hodnocení vyšplhalo až asi o 9%. Wow. ()

Reklama

croxika 

všetky recenzie používateľa

Bola by som sama k sebe veľmi pokrytecká, keby som už len z mojich osobných sentimentálnych dôvodov nedala plný počet. O tomto bola časť môjho detstva. Čakanie na tú správnu hodinu, kedy dávali na Jetixe (:D) dve časti, ktoré som nemala problém pozrieť, aj keď som ich už predtým videla. A treba uznať, istú myšlienku to má, vďaka ktorej sa to odlišuje od ostatných animovaných filmov. A je to veľmi pekný animovaný seriál pre mladé baby- hravý, vtipný, akčný, dievčenský, zaujímavý :) Škoda, že už nemám 10 :D Samozrejme, 5* dávam hlavne z osobných pohnútok, rozhodne sa týchto 5* nedá porovnať s 5*, ktoré som dala napríklad Forrestovi Gumpovi. ()

Dragoni 

všetky recenzie používateľa

Na pár dílů se dá koukat, ale po delším sledování jsou všechny díly hodně podobné, na čemž se dá poznat, že tvůrci nápadem moc neoplývali a všechny nové historky jsou jen zabalené do nového hávu. Na zabití času asi dobré, ale po delší době omrzí, . . kresba nebyla také nejlepší a zdálo se mi, že je vše nakresleno jen výraznými třemi barvami v podobě latexových obleků hlavních hrdinek. 25 % ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Celkový dojem: Priznám sa, že tento seriál som v jeho najlepších rokov veľmi v obľube nemal a snažil som sa mu vyhýbať ako to len ide. V podstate mi to veľmi pripomínalo Winx club a trochu aj Mary-Kate a Ashley a ja som rozhodne nemal v pláne začať pozerať ďalšiu kôpku týchto mainstream animákov pre detské publikum hlavne toho krehkejšieho pohlavia - ženského. Je pravda, že som pár krát pri pretáčaní vysielacich kanálov na tento seriál narazil, avšak nikdy som ho nedokázal pozrieť celý. Dnes tomu je ale, páni a dámy inak a ja si dovolím s hrdosťou vyjadriť svoj názor a tým je, že tento seriál je naozaj niečo! Sympatické postavy a celkom zábavný, ľahký dej nás do tohto celkom vydareného animáku pustí rýchlo a môže si ho obľubiť hockto. Aj keď je pravda, že v budúcnosti si to nemienim pustiť znovu kvôli jeho absurdite. Moje hodnotenie: 50% ()

Galéria (186)

Zaujímavosti (8)

  • Clover znamená v překladu do českého jazyka jetel. (mai)
  • Úloha s prevozom špióniek cez rieku je variáciou na hlavolam "vlk, koza a kapusta". (Mandragor)
  • Celé jméno Sam je Samantha Claire Simpson, Clover se jmenuje Clover Aisha Ewig a celé jméno Alex je Alexandra Vezques. (mai)

Reklama

Reklama