Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holubec konečne pochopí, čo celý čas nevidel, no možno je príliš neskoro... Alenka pozoruje na Michalovi znepokojivé zmeny. Albertovi sa nečakane naskytne možnosť doplniť si posledný kúsok skladačky ohľadne svojej minulosti a následne sa odhodlá na nebezpečnú misiu... Walter zažije dvojitý šok – keď najskôr zistí znepokojivé fakty o Ester a následne odhalí tajomstvo svojej ženy. Matúš so Šarlotou prehlbujú svoj vzťah a nádejne sa rozvíjajúci vzťah Gréty s Jakubom preruší nečakané zatknutie... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kým ku koncu sezóny sa darí niektoré situácie zdramatizovať, hoci aj tak vieme vopred, ako to asi dopadne. Niektoré scénky ale vyznievajú naozaj komicky, ako napríklad keď nastrčená slúžka niekoľkokrát viditeľne fotí milenecký pár len pár metrov od nich a oni nič nevidia, nič nepočujú, asi šlo o prvý historický digitál. Nebudem sa čudovať, keď zanedlho vytiahnu na fotky rovno mobily. ()

Zeduke 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keď sa blíži koniec série a treba dohnať zameškané, je úsmevné a smutné, ako rýchlo sa všetky príbehové slučky zrazu uťahujú. Dokonca tá synchronizácia by si zaslúžila aj medailu! Ešteže nám ostávajú tri epizódy, v ktorých sa postavy určite dostanú do neriešiteľných situácií aby sa po letnej prestávke z nich zázračne dostali bez ujmy. A teraz k chybičkám: samozrejme kostolné scénky sú magické: 1. kľakanie cez modlitbu Vyznávam sa neprekatizuje nikde ale keď treba dokresliť scénu, tak to tam dajme, 2. na začiatku epizódy je kríž zahalený ako cez veľkonočný týždeň, ale cez omšu je už odhalený  3. nekorešpondujúca farba kňazského rúcha 4. omše sa slúžili tvárou od ľudí. Nevadí. Zvykli sme si. Späť do civilu - skutočne má predavačka takú dobrú náladu, keď jej len pár dní dozadu v rukách 'zomrela' zastrelená kamarátka? Neočakávame dokument, ale ak dobovosť má zachytávať len občasné slovíčku typu "rozsobáš" miesto "rozvod" alebo nacistická uniforma, tak to už, prosím zabaľme. ()

Reklama

Reklama