Reklama

Reklama

Možno poviem áno

  • Česko Možná řeknu ano (viac)
Trailer 1

Michelle a Allen sú jeden pár. Jedného dňa sa mladí ľudia rozhodnú pozvať svojich rodičov na večeru a podeliť sa s nimi o svoj zámer uzatvoriť svadbu. Večer však vôbec neprebieha podľa plánu: ukáže sa, že rodičia sa dobre poznajú z minulosti, čo vedie k dosť protichodným názorom na plánovaný sobáš. Večer je plný zvratov a tajomstiev, ktoré prevrátia plánovanú útulnú večeru naruby. (Vertigo Distribution)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (12)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Podpriemerná romantická žánrovka, akých je tak milión podobných, ktorú ťahá do priemeru Emma Roberts. Z nej sa stáva ozaj zrelá, talentovaná a veľmi sympatická herečka. Ten zvyšok v podobe totálne presladeného balastu a starších hereckých hviezd takmer vôbec nezaujal. Jednoducho v rámci žánru sa dá hovoriť o prúseri, ale oddychová jednohubka to môže fungovať. 50 % ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku to vyzeralo ako tri rôzne dejové línie o troch pároch, ktoré reprezentujú rôzne formy Lásky. Potom sa to prekvapivo všetko spojilo dokopy a mal som z toho skôr pocit ako pri divadelnej hre, keďže sa všetkých 6 postáv stretlo v rovnakom ohraničenom priestore spoznávacej večere budúcej potenciálnej rodiny. To so sebou prinášalo o to viac vypätú atmosféru, že rodičia mladého páru sa už akosi poznajú. A už je oheň na streche, a z prvotne romantickej komédie sa stáva dráma. Obrovský potenciál zostal tak trochu nevyužitý, ale napriek tomu som sa rozhodne nenudil a aj dialógy boli celkom vydarené, aj keď niektoré reakcie postáv pôsobili dosť iracionálne a neprirodzene. Silnejšie 3* (na 4 to bohužiaľ nemalo) ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Maybe I Do" možno nevyniká ako nejaká výraznejšie zaujímavá romantická komédia, no bola schopná si ma celkom slušne získať. V prvom rade som vôbec nevedel ako sa budú naše príbehy postupne prepájať a keď spoznáme jednotlivé dielky skladačky, je to celé oveľa zaujímavejšie. Ak ste to náhodou vedeli, tak to asi úplne fungovať nebude, no nemyslím si, že by bol pre mňa film strata času. Stále platí, že mám rád Emmu Roberts a tak nejako sa vždy teším keď mám možnosť ju v nejakom filme vidieť. Dokonca by som povedal, že mi je ľúto, ak sa tam objaví len na malý moment ako to bolo napríklad v prípade filmu "The Hunt". Podľa mňa je veľmi talentovaná a sympatická herečka. Ostatní tu ale podľa mňa fungujú dobre tiež. Vo svojej podstate film nemá žiadny výraznejší moment a jediné čo ho v mojich očiach dvíha je práve charizma hereckého obsadenia. Mám rád skoro všetkých zúčastnených v tomto filme. Ako som už spomínal Emmu Roberts, tak rovnako vždy rád vidím Diane Keaton (ktorá je podľa mňa nádherná ženská), William H. Macy je skvelý, Susan Sarandon si svoju rolu veľmi užíva a Gere je zase v tradičnej role šarmantného seniora, ktorý je tak nejako neodolateľný. Neviem úprimne povedať, či ide o dobrý film... no mňa to bavilo sledovať. Hodnotenie: B ()

Phoenixcq 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě skvělá komedie s mou oblíbenou Emmou Roberts. Byť je děj hodně předvídatelný a začátek i konec mají svá slabší místa, tak v prostřední části jsem se neskutečně bavil. Obzvláště Susan Sarandon ta role náramně sedla a bylo vidět, jak si ji užívá... Zejména ve scéně "Yeah... It's even worse than that." 😂😂😂 ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Rom-com, ktorý nespĺňa ani jeden zo svojich parametrov. Ani romantické to poriadne nie je, ani vtipné. Skôr má film v sebe istú drámu, podivnosť a trápnosť. Keaton + Gere + Macy + Sarandon majú dokopy tri storočia a sledovať ako sa navzájom podvádzajú, či 76-77 ročné ženy bažiace po sexe, to nie je práve liek na erektilnú dysfunkciu. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Montclair (New Jersey, USA) vo februári a marci 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama