Reklama

Reklama

Schôdzka so smrťou

  • Česko Schůzka se smrtí (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď nájdu Emily Boyntonovú mŕtvu - otrávenú - na archeologickom nálezisku pri Mŕtvom mori, podozrivých je hneď niekoľko osôb. Hercules Poirot sa ujme celého prípadu. Boyntonová bola príšerná žena, ktorá predtým pracovala vo väznici ako dozorkyňa. Panovala nad svojimi troma dospelými nevlastnými deťmi, s ktorými sa vyberie spolu so svojou matkou na prázdniny do Európy a Svätej zeme. Jej syn sa však v Jeruzaleme zamiluje do doktorky Kingovej, s čím Boyntonová nesúhlasila... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

bloke

bloke (hodnotenie, recenzie)

Tou starou paňou som mal na mysli Lauren Bacall -ovú, teraz som sa náhodou dozvedel, že 12.8.2014 zosnula v peknom veku takmer presných 90 rokov.

bloke

bloke (hodnotenie, recenzie)

Tam kde zdravá pekná Jenny Seagrove šprintovala za nepredvídatelne bežiacim objektom cez spleť desiatok uličiek, tam bola ešte skôr stará pani (tiež v mladosti pekná) štartujúca z rovnakého miesta, asi... no fakt neviem akým spôsobom. Pred 80 rokmi ešte letecké turbobatohy neexistovali. Pri mnohých poirotovkách však pri záverečnom rozpletaní postupnosti zločinu, je potrebné trocha prižmúriť oko. A potom je to celé fajn, ako aj tento film.

Artigas

Artigas (hodnotenie, recenzie)

Knihu jsem četl několikrát a musím říct, že film (na rozdíl od jiných) nezklamal.

Uživateľ KIT.HL zmazal svoj príspevok.

Reklama

Reklama