Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sviatok a oslava českej hudby. Koncert najzvučnejších mien domácej populárnej scény. Desiatky spevákov a speváčok vzdali hold Karlovi Gottovi, hudobnej legende, ktorú miluje nielen Česká republika. Vypočujete si mnohé z jeho krásnych a slávnych piesní, vrátane hitov "Lady Carneval", "Jdi za šťastím", "Trezor", "Co sudičky přály nám", "V máji", "Zdvořilý Woody" či "Srdce nehasnou". A to všetko v podaní Lucie Bílej, Mareka Ztraceného, Moniky Absolonovej, Ondřeja Brzobohatého, Michala Davida, Václava Noida Bártu, Charlotte Elly Gottovej, Richarda Krajča, Jiřího Suchého, Hany Zagorovej a mnohých ďalších spevákov všetkých generácií. Špeciálnym hosťom bude herečka Jiřina Bohdalová a večerom bude sprevádzať moderátor Libor Bouček. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (24)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Pocta tomu, že každý druhý "hit" Gotta bola prerábka zo západu, potom tu boli nejaké skvelé samostatné veci a podstatná časť z tu predvedenej tvorby je niečo neznáme, zapadnuté prachom. To však ešte nebolo nič proti vystúpeniam. Ešte tá Monika Absolónová to zvládla veľmi dobre. Aj tá čo spievala o vtákovi a hniezde, aj keď každý zdravý chlap dobre vie, kde vták má hniezdiť. Zvyšok otras. Z Šarlotky robia speváčku násilím, či to sa fakt nechala dobrovoľne oklamať? No nič, má zdedené meno, tak bude spievať aj keď nám je zvuk zubnej vŕtačky milší. Smigmator s teplým žltým okulárom dával skôr poctu potápačom než Gottovi. Molavcová so Suchým sa tam zase natriasali ako seniori, čo dostali na hodinu opušťák so starobinca a evidentne neriešiia Gotta, ale ten svoj chvíľkový závan slobody. Konvičková by sa v tak mladom veku mala zamyslieť nad tým, aký outfit a dekolt zvolí, pretože toto, čo ukázala, vyzeralo ako placaté povisleniny starej sedemdesiatničky ťahané priemyselným magnetom. Korn nesklamal a so svojím 4TETom nevidomých kokotov dokázal zmrviť aj pesničku, čo sa doteraz zmrviť nedala. Zímu tam hodili na vozejku ako Hawkinga, Mareš zase nahodil formu zajakavého rapera... no celkovo to prišlo, že vystupujúci prišli hlavne len prezentovať seba, urobiť si nejakú reklamu a poriadne sa zadarmo ožrať. ()

argenson 

všetky recenzie používateľa

Jako již mnohokrát se ukázalo, že hlasové možnosti většiny našich zpěváků jsou pro Karlovy písně dost limitované, případně se nezvládnutí schová za rádoby experimentální preludování. Takže pokud celej tenhle tyjátr za velký peníze, měl ukázat, že Karel je nenahraditelný, tak to asi účel splnilo. Ovšem pokud jsou skoro všichni v černým a celý je to pojatý jako tryzna, tak dát to jako hlavní program na Silvestra, to musel někdo dlouho přemejšlet. ()

Reklama

honajz 

všetky recenzie používateľa

Nebýt Suchého a Pepíčka Zímy, tak je to jen taková ta větší novácká / českotelevizní barvičková show, kde všechny zpěvačky s přehledem přezpívaly těch pár zpěváků (s výjimkou Bohuše a Margity), přičemž nejtragičtěji působil Noid. Divné střihy, Michal David, a místo diváků v publiku slavní i rádoby slavní herci, herečky, jejich vnoučata, příbuzní... ()

troufalka

všetky recenzie používateľa

Ano, jistě, měla to být pocta mistrovi, snad, možná by měl Karel i  radost, ale nemohu se ubránit dojmu, že by se spíš jen zdvořile usmíval a s největší chutí by si to všechno odzpíval sám. Protože - ruku na srdce - kdo z účinkujících si to střihnul ve stejné poloze a čistě to odzpíval? Někteří to tahali odněkud z paty a vypadali u toho, že nevýslovně trpí. Ale co, krom nepovedených aranžmá (Lady Karneval) tu zazářil třeba  4tet s velmi živým a vtipným vystoupením. ()

TheEvilTwin odpad!

všetky recenzie používateľa

Krásný případ typické čecháčské debility. Dívat se dobrovolně na takový shitfest a ještě k tomu na silvestra a celá rodina je ukázka vrcholu intelektu dané osoby. A pobavená pseudosmetánka v publiku je už jen třešnička. Chtělo by to trochu popíchnout Řezníka, aby nám tady zase rozproudil vody českého showbyznysu… Jdu zvracet. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama