Reklama

Reklama

Novoročný príhovor prezidentky SR

(relácia)
všetky plagáty
Publicistický
Slovensko, 2023, 10 min

Účinkujú:

Zuzana Čaputová

Recenzie (3)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Čaputová v pokryteckom novoročnom príhovore obvinila Slovákov z toho, že veria klamstvám a propagande, pritom ako hlavná vojnová štváčka hlásala ukrajinskú vojenskú propagandu. Čaputová ako hybná sila rozdeľovania občanov a prenasledovania iných názorov hovorila aj o dôležitosti slobody. Skonštatovala, že naša spoločnosť je poznačená vnútornými konfliktmi, nedôverou, skepsou a pretrvávajúcim rozdelením do názorových skupín bez možnosti nájsť cestu k dialógu. Zabudla však pripomenúť, aká bola jej (ne)reakcia na nenávistné a extrémistické prejavy, keď minister obrany SR Jaroslav Naď označoval inak zmýšľajúcich ľudí a odporcov súčasného režimu za opice, extrémistov a psychopatov. Taktiež opomenula šokujúci prípad, keď sa „vedec“ Pavol Čekan tešil, že odporcovia vakcín budú dávaní „dole“ z internetu a z bežného života a budú nútení chodiť v rúškach a na testy, ktoré jeho firma vyrába. A v neposlednom rade zabudla aj na hrubý prejav nenávisti, mladého militantného neoliberálneho extrémistu Emilka Hodála, ktorý vyzýval na páchanie terorizmu, keď chcel v roku 2019 strieľať národne orientovaných ľudí. Veď je to práve ona, čo dlhodobo označuje ľudí kritických voči jej vlastizradnému vnímaniu sveta za šíriteľov dezinformácií, hoaxov a klamstiev. Ona rozdeľuje národ, eskaluje napätie, ona seje zlobu a nenávisť v slovenskej spoločnosti. Čaputová je zlo, Čaputová je odpad! ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Hovorí o ceste k predčasným voľbám, no úplne opomenie nejaké referendum chystané o 3 týždne, keďže robila všetko pre to, aby žiadne nebolo. Zvyšok sú len frázy a pózy napísané úplne niekým iným. Ako povedal jeden extrémista: Keby faloš kvitla, Zuzana Čaputová je chodiaca botanická záhrada.  ()

Mire

všetky recenzie používateľa

Škoda, že dezoláti začali zasviňovať svojimi primitívnymi nezmyslami aj ČSFD. Práve kvôli takým, ako je MM_Ramone a Arsenal83 tu nikdy nebude dobre. ()

Reklama

Reklama