Reklama

Reklama

Mafia Mamma

  • Veľká Británia Mafia Mamma (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kristin (Toni Collette) si žije svoj pokojný život v Amerike. Vo vzťahoch sa je veľmi nedarí, ale kamarátky pre ňu urobia prvé aj posledné a čas na pohárik sa vždy nájde. Keď sa dozvie, že sa stala hlavou mafiánskej rodiny po práve zosnulom dedkovi, jej život sa obráti naruby. Vyzbrojená umením vyrobiť neodolateľné muffiny sa Kristin vydáva do Talianska, aby prevzala kormidlo rodinného podniku... (Magic Box)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (77)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Chápu, že to měla být fraška a musím se přiznat, že jsem se tu párkrát i docela fajnově zasmál. Jenže tady podle mě bylo potřeba, aby celý ten námět šel trošku do většího extrému. Trošku do brutálna. Protože když už se u mafiánů mám smát, má to být humor extrémní. Jenže to se tady nestalo. Toni Collette byla po většinu času ultra trapná a ty scénáristický kudrlinky si taky mohli strčit do prdele. ()

bourec odpad!

všetky recenzie používateľa

Ty vole. Snad dvacekrát po tu půlhoďku, co jsem film nechal běžet, byla naprosto příšerná Toni Collette na zabití. Ne ve filmu, ale jako herečka v týhle ukrutný kravině. No, ale co bych chtěl po takový blbce , jako je Hardwick. Pak sem tomu utnul tipec, protože to prostě nešlo. Hrozná slizárna. Brrrrrr. 0%. ()

Reklama

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Komedie každým coulem, kdy přitroublá americká madrkau - chápej - matkokráva která drtila mou mozkovnu svou nehezkostí, neherectvím, a jiným prostě Ne!  ..během několika chvil rozehrává vcelku propojeně pospojovaně vymakanou snadno chápatelnou komediji, kdy od pohřbu až po konec jsem se tetelil blahem, přičemž je dobrý podotknout že není to nikterak přecpaný píčovinama, je to zasazený do fajn krajiny, podpůrný postavy jsou vcelku též bez demence, sem tam vodkaz na Gúdfátra jako aby se asi připomělo nezapomenutelný,  za mě jako fak dobrý ! Jíst - meditovat - píchat !   :-)  Zařazuju do svý toptenky. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Duo Toni Collette a Monica Bellucci je výborné. Jedna vie super hrať a druhá ešte lepšie vyzerať aj v predbabičkovskom veku. Feministický nádych filmu, kde sa žena prakticky s nulovými mafiánskymi skúsenosťami zrazu stane hlavou mafiánskej rodiny, kde ju dosadil dedko, o ktorého existencii ani nevedela, je absurdum samo o sebe a naznačuje, že v tomto filme nemožno nič brať vážne. A tak sme sa aj dočkali komédie, v ktorej postavy pripomínajú karikatúry. Ide v podstate o paródiu a jasné chyby v konaní hrdinov sú skôr scenáristickým zámerom než chybou. ()

Mamlas 

všetky recenzie používateľa

Jediný frk, co mě pobavil, byl vysloven hned zkraje, když hlavní hrdinka prohlásila: "Je mi čtyřicet". Nevím, proč se babička ztrapňuje hraním si na sexy a čtyřicítku a přitom není ani jedno, místo aby hrála odpovídající role s partnery odpovídajícího věku. Jinak je to užvaněná, uječená a trapná romantická komedie, do které přimíchali pár jako mafiánů, aby to nebyla zase až taková tuctová hovadina. (12%) ()

Galéria (154)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčalo sa od 9. mája do 22. júna 2022 v Ríme a v Bracciano (Taliansko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama