Reklama

Reklama

Mafia Mamma

  • Veľká Británia Mafia Mamma (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kristin (Toni Collette) si žije svoj pokojný život v Amerike. Vo vzťahoch sa je veľmi nedarí, ale kamarátky pre ňu urobia prvé aj posledné a čas na pohárik sa vždy nájde. Keď sa dozvie, že sa stala hlavou mafiánskej rodiny po práve zosnulom dedkovi, jej život sa obráti naruby. Vyzbrojená umením vyrobiť neodolateľné muffiny sa Kristin vydáva do Talianska, aby prevzala kormidlo rodinného podniku... (Magic Box)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (77)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Nepovažujem sa za veľkého fanúšika Catherine Hardwicke, no "Mafia Mamma" ma celkom svojou prezentáciou zaujalo. Primárne som bol zvedavý na Toni Collette, ktorej herecký talent rozhodne nebudem spochybňovať. Dokonca dokázal práve ona predať aj posledný film režisérky, ktorý som mal možnosť vidieť "Miss You Already". Takže som bol zvedavý ako sa chopí role matky, ktorá sa vyberie na pohreb svojmu dedkovi a zoberie po ňom jeho mafiánske impérium. Čo ma na filme baví je v prvom rade ona samotná. Aj po hereckej stránke je vidno, že si to užíva. Napriek tomu, že je úplne mimo svojho prostredia, tak dokáže si zachovať svoj charakter po celú dobu. Love story, ktorú tu bude mať s Lorenzom ma celkom bavilo sledovať, hoci takisto ako asi väčšina ostatných som si hovoril, aká bude vo výsledku jeho agenda. Nevedel som prísť na to o čo pôjde, no fakt, že niečo skrýva je zrejmé. Reakcie niektorých postáv stoja za to. Ako keď si vždy odpľujú, keď spomenú meno konkurentnej rodiny, alebo ako sa neustále snažia presvedčiť Kristin, že všetko čo robia je vlastne úplne v pohode. Myslím si však úprimne, že keby sa do hlavnej role nedostala práve Toni Collette, veľa momentov by určite nefungovalo tak ako sa to filmu podarilo. Pretože veľká časť pozitív pre film prichádza práve skrz jej postavu a herecký výkon. No občas som mal pocit, že to trošku s červeným humorom film trošku prestrelil. Najmä keď som si úplne nebol istý, či obecenstvo malo zrovna záujem vidieť niektoré veci až tak detailne. V komédii to úplne netreba. Niekedy vidieť menej je lepšie. Baviť som sa každopádne bavil a tak film ocením tak, ako si to podľa mňa zasluhuje. Hodnotenie: B+ ()

SilentMemory 

všetky recenzie používateľa

Empowering And funny. Pozdvihlo mi to náladu takže to fakt oceňujem a hodnotím ako dobrú komédiu. Viackrát som sa dobre zasmiala. Navyše to nie je plytké ale má to celkom prepracovaný obsah a vtipné postavy (mimochodom to obsadenie=pastva pre oči, teda až na toho best killera). Ešte k tomu to má pridanú hodnotu v správe validate yourself and do not give a shit. Rozumej: nepreberaj zodpovednosť za to čo ti nenáleží. Alebo ďalšia perla: ,,Do not ,,Brava me". I did a Bad thing." XD Talianska kultúra to celkovo zaklincuje podobne ako kultúra slovenských babičiek...alá naložiť trojitú dupľu. Alebo v prevýchove vedúcej k prejaveniu rešpektu. ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Chápu, že to měla být fraška a musím se přiznat, že jsem se tu párkrát i docela fajnově zasmál. Jenže tady podle mě bylo potřeba, aby celý ten námět šel trošku do většího extrému. Trošku do brutálna. Protože když už se u mafiánů mám smát, má to být humor extrémní. Jenže to se tady nestalo. Toni Collette byla po většinu času ultra trapná a ty scénáristický kudrlinky si taky mohli strčit do prdele. ()

panvasik 

všetky recenzie používateľa

Tohle se jen tak nevidí :D Naprosto ulítlá krimikomedie, která fakt pobaví. Především musím pochválit Tomu Collette, která podává fantastický herecký výkon, naprosto mě bavila a přišla mi že se naprosto hodí do toho filmu. Musím se přiznat, že jsem taky neviděl Kmotra a taky za to docela dostávám bídu :( Nečekal jsem takovou jízdu, už jenom z toho důvodu, že se mi na ten film, vůbec nechtělo z nějakého záhadného důvodu mě vůbec neoslovily trailery ( i když jsem, většinou z takových trailerů nadšený). Ve zkratce jsem rád, že jsem na to šel a že jsem si tuhle kravinu nenechal v kině ujít. Jasně ten film není nic z čeho si člověk sedne na prdel, ale byla to taková originální jednohubka, která potěší.  8/10 ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

Úvodní půlhodina téhle ulítlé mafiánské komedie se mi vůbec nelíbila, ale jakmile se uťápnutá a neprůbojná Kristin v jedinečném podání Toni Collette začala měnit v silnou a sebevědomou ženu hodnou respektu, přibývalo vtipných okamžiků a já se chvílemi docela dobře bavila. Nejvíc mě rozesmála scéna, kdy hlavní hrdince muž jejích snů (po divoké přestřelce za zvuku romantické písničky) smyslně prohrábl rukou zvlněné kadeře a zašeptal: „Máš ve vlasech prst.” A ten následně vyklouzl z její bohaté kštice... Mile mě též překvapilo závěrečné rozuzlení, které naštěstí nebylo tak úplně předpověditelné. (50%) ()

Galéria (154)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčalo sa od 9. mája do 22. júna 2022 v Ríme a v Bracciano (Taliansko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama