Reklama

Reklama

Vyznanie Frannie Langtonovej

(seriál)
  • Česko Vyznání Frannie Langtonové (viac)

VOD (1)

Epizódy(4)

Obsahy(1)

Temný a podmanivý príbeh zakázanej lásky z Londýna roku 1826. Keď je jamajská služobníčka Frannie Langtonová nájdená v posteli vedľa svojej zavraždenej milenky, musí svetu dokázať, že ženu, ktorú milovala, nezabila. (HBO Max)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (4)

Vyznanie Frannie Langtonovej (2022) odpad!

Tak tu bolo asi všetko. 19. storočie a lesbický vzťah zmiešaných rás, boj proti rasizmu a otroctvu, podnecovanie na rúcanie sôch v štýle cancel culture, poukazovanie na zlých mužských heterákov bielej pleti, ktorí podkopávajú nohy pokroku, ponižovanie žien... Dokonca v roku 1836 bežne černoška udrie pána, vykrikuje rôzne heslá, no a na záver vám dajú jasne vedieť, že niektoré vraždy možno ospravedlniť, lebo sa stali tým, ktorí si smrť zasluhujú. Totálne woke dielo, ktoré napísala chuderka, čo by sa inak nepresadila, ale táto agenda ide, takže tu sa dajú vytriasť chechtáky, tak prečo nie, že? Mimo toho sú herecké výkony hlavnej predstaviteľky kruto podpriemerné, kde sa obmedzila len na prižmúrené oči, potoky sĺz a plač nad nespravodlivým systémom, ale neveriť jej ani za mak. Samozrejme, pohľad queer študentíkov genderových štúdií či sociálnej práce, čo si z prdele každý deň vytiahnu nejakú vlajku, aby boli zaujímaví, bude intelektuálne úplne inde, než na to pozerá taký nevzdelaný dezolát, ako ja. 😞 ()

Episode 1 (2022) (E01) odpad!

Správate sa ku mne ako k slúžke! Vykríkne černoška v roku 1826 v akomsi britkom grófstve. Ale veď vy ste slúžka, povie pán... A ona je prekvapená a nešťastná... Nuž, kto píše takéto nemožné sračky, kde čierna emancipovaná lesba sa nevie zmieriť so svojím osudom a má myslenie z 21. storočia? No len ten to píše, kto vie, že sa na tom aktuálne dá perfektne zarobiť. Hlavne nech sú tam utláčané menšiny, historické pozadie je len také pozlátko na vyvolanie dojmu a krimi rovina v podstate len v úzadí, hoci mala byť ústrednou. ()

Episode 2 (2022) (E02) odpad!

Prípad sa nevyšetruje, vidíme tu len uplakanú Afričanku a namiesto muchlenia čisté mušlenie, až soft porno pre multi-kulti rasovo zmiešané lesby. ()

Episode 3 (2022) (E03) odpad!

Hnusní bieli heteráci ubližujú zmiešanému lesbickému páru. Aké historické! Aké edukatívne! Slniečkár sa pri štvrtom boostri okamžite prebudí a aby vykričal svoju zlosť, vytiahne zo zásoby vlajok v truhlici tú dúhovú a obalí si ňou od sóje skostnatené telo. Pridalo sa do deja aj sadlo maslo, takže čoskoro tú vlajku bezpochyby poškvrní genetickým materiálom. ()

Reklama

Reklama