Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pár týdnů před loupeží řeší parta hned několik problémů. FBI stahuje smyčku kolem Avy a Boba trápí zranění. Agentka Nazan využije dobrou příležitost. (Netflix)

Recenzie (7)

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

3 týdny před loupeží - tak tady mě epizoda vyloženě ztratila tím twistem na konci. Jako vážně byl problém pro borkyni takového formátu za ty roky zajistit identitu na kterou by imigrační nemohlo? Jako sakra jak moc velký rozdíl to je oproti tomu co předvedla v zelené epizodě? ()

Rocky88 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Viděno jako čtvrtý díl. Nebýt nové informace o Avě, šel bych asi na 1 hvězdu, protože pozadí motivace agentky ex-závislačky je absolutně nezajímavé. Náhodně přehrávání epizod stále hodnotím jako naprosto kontraproduktivní. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V popredí sú dve najdôležitejšie ženy príbehu, každá na opačnej strane barikády. A vy neviete, komu nakoniec držať palce. Na konci nás čaká zaujímavý zvrat, vďaka ktorému sa na všetko, čo bude nasledovať, budeme pozerať trochu inými očami. V tomto prípade vlastne platí, že vidieť Oranžovú ako poslednú, tak by išlo o skvelý prekvapivý záver. Ale možno udalosti ďalších epizód ukážu niečo odlišné. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Oranžová mi bola navrhnutá ako piata, pozrel som ju ako štvrtú a tu aj pri 8 dielnom seriály patrí. Priemer v ktorom sa dej príliš neposunie a riešia sa vzťahy postáv, ich rodinný život a ako inak na Netflixe, imigranti. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Táto epizóda prináša niekoľko nepríjemných udalostí. Jai Courtney je dobrý herec, ktorý sa stáva typickým predstaviteľom neznesiteľného blbca. V takejto úlohe bol výborný vo filme Jack Reacher ako protivník postavy Toma Cruisa, ale v tomto filme divák musel oslavovať jeho smrť z rúk titulnej postavy/hrdinu. Arogantné postavy sa v drámach používajú ako protipól hrdinom a Jai túto úlohu plní dobre. Vyzerá to tak, že tu bude zloduchom a možno aj špicľom, ktorý odovzdáva informácie federálom. Samozrejme, môže to byť len neznesiteľný blbec, ktorý vzbudí naše podozrenie skôr, ako bude špeh odhalený. Napriek tomu jeho pádu budú diváci tlieskať bez ohľadu na to, či je špiónom, alebo nie. "Orange" prináša do príbehu isté napätie a zároveň predstavuje kladnú postavu v úlohe Te-Te. Agentka Nazan je samozrejme podlá a snaha o to, aby pôsobila sympaticky tým, že ukazuje situáciu s jej synom, padá. Je to zloduch plný zlých úmyslov. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama