Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektív Alex Cross (Morgan Freeman) vyšetruje mimoriadne závažný a súčasne aj záhadný prípad: z prominentnej súkromnej školy sa, napriek všetkým bezpečnostným opatreniam, po vyučovaní stratila dcérka známeho kongresmana Megan Roseová (Mika Boorem)! Jediného svedka zavraždili a inak nikto nič nevie, nikto nič nevidel... Spočiatku sa Alex skutočne nemá čoho „chytiť“, hoci vie, že hrá o čas a o život malého dievčatka - napokon zachytí prvú stopu, ale únosca akoby bol stále o krok pred ním! Je to skúsený profesionál, ktorý dobre pozná svojho protihráča. Jeho odhalenie nie je jednoduché a šokuje aj skúseného kriminalistu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (201)

MM11 

všetky recenzie používateľa

Neměl jsem velké obavy - Morgan Freeman a Lee Tamahori. To zní jako jistota či přinejmenším průměrně strávený večer. Jenže to byla taková nuda!. Strašně tomu chybí (lidově řečeno) šťáva. V téhle mizérii je jediná škoda konce, který v záplavě předchozích uspávadel i přes neobvyklost zapadne a vůbec selhává na nedopracovanosti. Docela trapas, ale viděl jsem o hodně horší filmy. ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film beru jako klasický "americký thriller" a já byla nadmíru spokojená již v pubertě, kdy jsem to poprvé viděla :) Mám rády tyto zápletky typu - najdi si svého únosce či vraha :) A postupné nabalování kdo vlastně co udělal a postupné předávání "štafety", kdo je do toho všeho zapletený a vždy to jsou lidé, u kterých byste to čekali nejméně :) Knižní předlohu neznám a stejně bych ji sem do toho ani netahala, protože nejsem idiot a nesrovnávala bych dvě rozličné věci jako je film a kniha :D :D :D ()

Reklama

Madison 

všetky recenzie používateľa

Primitívny, dejovo rozporuplný thriler, ktorý sa komplikovaným scenárom a zbytočne prepletenými vzťahmi viacerých postáv snaží priblížiť k artovým psycháčom 90. rokov, ale na to mu chýba hutná atmosféra, charakterný zabijak, prepracovaný príbeh a najmä kvalitná zápletka. Najviac ma pobavilo, ako sa počiatočne navodený scenár (snaha o odhalenie psychickej identity vraha Morganom Freemanom) po čase uberie úplne iným smerom a táto rovina je nakoniec pre ďalšie pokračovanie nepodstatná. Freeman zachraňuje, čo sa dá, zaňho tie 2 hviezdičky. ()

Luqi 

všetky recenzie používateľa

Už ten tá slabá kvalita úvodnej digitálnej animácie havárie auta a následného pádu z priehrady naznačovala, že asi nepôjde o nič svetoborné. A výsledok je taký, že základný príbeh nie je na zahodenie, má to i zaujímavý zvrat, ale ako celok to pôsobí také prekombinované, miestami zbytočne naťahované a bez napätia............... Ešte že tam hral Freeman, na neho sa dá spoľahnúť. ()

J.Bourne 

všetky recenzie používateľa

Morgan to hrozně táhne. V těhle rolích je výbornej. Ostatní už trošku pokulhává. Scenář by nebyl zas tak špatnej, kdyby se 80% věcí neoběvovalo ve spoustě jinejch krimi thrillerů. Navíc, když už takhle zamotaná zápletka, tak proč je sakra vyřešena za 2 a půl minuty? Psychologie zločinců nikde, motiv nikde. No každopádně já mám tyhle typy filmů rád, byť jsou sebe víc přitažený za vlasy, takže 3 hvězdy. Doufám, že se někdy dostanu k přečtení předlohy. ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (15)

  • Príbeh vo filme sa odohrá v priebehu pár dní, no v knižnej predlohe trvá približne dva roky. (elanius)

Súvisiace novinky

Tyler Perry na stopě zločinu

Tyler Perry na stopě zločinu

21.03.2011

Na návrat policejního psychologa a vyšetřovatele Alexe Crossa, kterého ve filmech Sběratel polibků a Jako pavouk ztvárnil Morgan Freeman, jsme se těšili. V nové verzi si ho měl totiž zahrát Idris… (viac)

Alex Cross se vrátí

Alex Cross se vrátí

23.08.2010

Že si postavu s tímto jménem nedokážete hned zařadit? Nápověda: Morgan Freeman. Ano, Cross je agent FBI a prvotřídní psycholog, kterého si pamatujeme z thrillerů Sběratel polibků a Jako pavouk.… (viac)

Reklama

Reklama