Reklama

Reklama

VOD (1)

Ambiciózní neapolský DJ a jeho dva bratři začnou v 80. letech kupčit s padělky audionahrávek a stanou se z nich překvapivě vlivní producenti, kterým jde po krku policie. (Netflix)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (26)

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Myslim,ze oznacenie filmu ako komedia je trosku zavadzajuce,skor sa jedna o zivotopisny film o troch bratoch,ktori sa slavne(neslavne) preslavili v Taliansku v Neapole kopirovanim hudobnych kaziet,vdaka comu zarobili kopec penazi,no a ako to cele skoncilo a dopadlo,to neprezradim,treba si pozriet tuto celkom vydarenu zalezitost podla skutocnych udalosti,ktora vynika skvelou hudbou...:⁠-⁠) ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

True-based príbeh bratov Frattasiovcov, ktorí v Itálii (predovšetkým v okolí Neapolu) vybudovali najväčšiu sieť ilegálne distribuovaných hudobných kaziet. Retro-feeling, slušné hudobné motívy a mnohokrát pocit autentického prostredia. Príbeh však predvídateľný, podobne ako herecké výkony hercov. Film bez výraznejších dialógov a scén. P.S.: „Dobrý deň, tu finančná správa – kontrola!“  “Nie, ďakujeme, nič nekupujeme!“ Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Reklama

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Film ako stvorený na sobotný večer. Zopár vtipných scén a kopa dobrej hudby. Chlapcom to dobre myslelo. Začali "podnikať" od nuly a dotiahli to k stovkám miliónov. Keďže sa to prezentuje ako komédia, niet divu, že asi každý divák fandil mladým kriminálnikom. Atmosféra filmu opäť úžasná, ako vo väčšine talianskych dobových diel. ()

djfun 

všetky recenzie používateľa

Námět skvělej, hudba od Eurythmics, Visage, Run DMC atd. parádní (přesto jí nebylo dost, asi drahá autorská práva, ha ha), bohužel zpracování příběhu bídné, rozvleklé a italsky "uřvané". A především: dialogy abnormálně dementní, asi stejně jako překlad na Netflixu "Erryho směsky". Škoda, promarněná šance na podání dost zajímavýho story! Jo a chybělo mi namotávání kazet hranatou tužkou, starší ročníky vědí:) ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Takéto filmy o šikovných "podnikateľoch" mám celkom rád. A tento Erryho príbeh z 80tych rokov bol skutočne výborný. Začalo to úplne nevinne, zopár "lovesong" kazetami, a postupne sa z Mixed by Erry stal celotalianský fenomén. Skončilo to tak, ako sa dalo čakať - človek na vzostupe bohatstva a prosperity nevie, kedy je dosť... Vždy ma to zarazí, že hoci títo ľudia vedia, že sa rútia do priepasti a právo nie je ani náhodou na ich strane, tak pokračujú vo svojich aktivitách. Filmové spracovanie tohto príbehu bolo výborné, a bola to jedna z najlepších dramédií, aké som v poslednej dobe videl. Erry sa stal symbolom "pirátstva", a vďaka nemu sa dostala hudba naozaj k širokému spektru ľudí (aj tým, ktorí by si ju inak nemohli dovoliť). Btw. Prihliadať z basy na zmenu lír na €, zatiaľ čo máte kdesi schované milióny, to musí byť fakt na porazenie. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (2)

  • V závěrečné scéně se vězňové hrozí změny liry na eura. Bojí se zbytečně. Staré bankovky se mění například v ČR ve státní bance po neomezenou dobu, v jiných zemích je to obvykle minimálně 20 nebo 25 let. (piglit)
  • Natáčanie filmu trvalo osem týždňov a prebiehalo medzi Rímom, Neapolom a San Remom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama