Reklama

Reklama

Země v mém nitru

  • Švajčiarsko La Terre intérieure (viac)
Dráma / Mysteriózny / Thriller
Kosovo / Švajčiarsko, 2022, 118 min (Alternatívna 113 min)

Obsahy(1)

Po letech vyhnanství se Remo vrací do rodné vesnice v Kosovu. Tam musí pomoci svému bratranci s exhumací masového hrobu, v němž je pohřbena většina členů jejich rodiny z válečných dob. (Cinemax)

Recenzie (4)

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Nevľúdne miesto zničené vojnou, málovravní ľudia a kopec nevypovedaného z minulosti. Pre Unu a Rema koniec pátrania vlastne znamená nový začiatok. Niekto sa oslobodí a niekoho minulosť poznačí ešte viac. 3,5* ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Návrat do povojnového Kosova je pre všetkých zúčastnených poriadne tvrdý a divák to pociťuje spoločne s postavami. Filmom sa tiahne poriadne melancholická atmosféra a bolesť z minulosti je zväčša veľmi citelná aj bez slov. Finálny twist však, bohužiaľ, nebol prekvapivý a istý čas vopred sa dal bez problémov predvídať. ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Další film o zemi a lidech kam byla vnesena demokracie a akorát to vedlo k tomu ,že se zabíjeli navzájem i v rodinách.Bratrovraždy.A až na konci se Remo dozví,  jak je to s jeho rodiči.Dosti kruté odhalení vzhledem k tomu,že se právě zamiloval..... ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Tažká psycho depka, ktorú navyše umocňuje obraz dediny rozbitej vojnou v pochmúrnom zimnom počasí  nehostinnej krajiny . Do toho navyše hrá nesmierne ponurá melancholická muzika, ktorá spolu so záverečným rozuzlením slušne rozseká vašu náladu na kašu! No a môžem si to teraz ísť 'veselo' hodiť... ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama