Reklama

Reklama

Král zabijáků

  • USA King of Killers
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina medzinárodných nájomných vrahov dostane mimoriadne dôležitú úlohu: majú zničiť jedného zo svojich kolegov. Okrem odmeny 10 miliónov dolárov je tu niečo oveľa hodnotnejšie. Ten, kto splní úlohu, prevezme dres lídra a bude prezývaný „Kráľ vrahov“. Plán je jednoduchý – uloviť obeť a usmrtiť ju. Problémy však nastanú, keď sa partička dostane na požadované miesto a zistia že práve oni môžu byť terčom... (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (18)

iamleky 

všetky recenzie používateľa

Sedíš večer doma a přemýšlíš co si pustíš. Pak na tebe skočí B-éčko s Grillem. Tak si řekneš Ókáčko jdem “Grillovat”. Celý příběh je dost utahanej. Úvod a hlavní cíl je až absurdní, jakože seš nájemnej vrah kterej asi docela sere na soukromí, když tě kazdej najde v kanclu a vlastně znaj celou tvojí rodinu. Pak ti zabijou starou a aby to nebylo málo tak ti umírá dcerka a aby si ji zachránil tak musíš splašit peňážky, který jako nájemnej vrah nemáš (AHA). Okej zhodnocení: příběh* / akce ** / obsazení *** / zápletka **   Za mě 3 hvězdy hlavně díky Grillexoj a týpkoj co dělá Vandama ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Alain Moussi má síce nulovú charizmu, ale biť sa vie celkom dobre, takže mi je celkom ľúto, že má takú strašnú smolu na projekty. Hrá tu hitmana, ktorý pri jednej fuške náhodou picne svoju ženu. Takže sa môže vydať na cestu pomsty. Ale veď ju picol on, aha, takže tadiaľto sa príbeh uberať nebude. Tak mu dáme ešte chorú dcéru s abnormálne veľkým srdcom. Bude potrebovať operáciu, ktorá je tak drahá, že ani on na ňu nemá. Ok, to by už šlo. A tak sa dobrý otiecko zúčastní šialenej hry, v ktorej sa majú vykynožiť super duper hitmeni (nad dôvodom nedumajte) a víťaz získa 10 mega. Čo je tak akurát na operáciu abnormálne veľkého srdce. Paráda. To všetko do seba perfektne zapadá. Zápletka je síce debilná, ale srdce MA fanúšika je ešte celkom natešené pri pohľade na mená bitkárov v obsadení. Ale hovno z toho. Bitky sú totálne neprehľadné. Strih zbesilý a kamera rozheganá. Radosť sa nepozerať. Ako som spomínal v úvode. Moussi má strašnú smolu na projekty a tento nie je výnimka. Ruky preč od toho. 0/10. ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

O hviezdu lepšie ako predchádzajúci Grillov Black Lotus, ktorý bol o hviezdu nad odpadom. Škoda zabitého potenciálu, pretože naprať do jedného filmu Moussiho, Grilla, St-Pierra, či Kevina Greviouxa, ktorý to aj natočil a iných a urobiť z toho takto lacnú kulisovú rádoby fight-strieľačku, tak to sa len tak nevidí. Je to veľká škoda, kde aj Grillo aj Moussi klesli, samozrejme hlavne Grillo, ktorý si to dal už aj na pána či už v Marvelovkách, ale najviac v jeho asi najlepšom filme Boss Level a Alain Moussi ani nedostal šancu vystúpať k výšinám, pritom je pohybovo zdatnejší a hlavne sympatickejší aj ako Scott Adkins, ktorý sám o sebe nedokázal vystúpať vyššie ako jeho séria o Boykovi. Škoda preškoda, tadiaľto cesta nevedie. A otvorený koniec? Snáď si nemyslia, že natočia pokračovanie a bude z toho fajn séria? Síce za tie prachy, čo to stálo, to asi vždy zvládnu. Kvôli Moussimu a Grillovi by som si to pozrel, ale dopredu treba očakávať niečo tesne nad odpadom, možno to prekvapí. ()

papadoce odpad!

všetky recenzie používateľa

Hraje tu Grillovaný František a toho mám rád, tak som do toho išiel napriek percentuálnemu varovaniu. Úvodná scéna vôbec nebola až taká ponižujúca, kým si týpek nestrhol moustache. Alain Moussi je absolútny degener a zle kopajúci neherec, pričom film mal byť práve na kopancoch tak trochu dosť postavený. Ono to vlastne nespĺňalo ani len základné stavebné prvky deväťdesiatok, po desiatich minútach sa plne odhalil impotentný scenár aj zlá kamera a teda už zostávalo iba dúfať, že uvidím aspoň nejaké eRkové násilie. Točiť takéto niečo by malo byť trestné. 10%. Za hudbu 0%. ()

Antaeus 

všetky recenzie používateľa

"Antaeus, ty si sa dosral?? Tejto sračke si dal rovnaké hodnotenie ako Oppenheimerovi??" Áno, dal. Pretože na rozdiel od onoho, ehm, "opusu", som toto vláda dopozerať. A nebojím sa povedať, že som sa chvíľami aj bavil! "Tvorcovia" sa totiž nebáli krvi, miestami zazneli solídne hlášky a príbeh mal (na rozdiel od pána "Smrti") jasnú predstavu o sebe samom: pobaviť násilím bez ohľadu na logiku. Takže tak. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Ve scéně po oslavě narozenin Kimberley Garan (Zoe Worn) se stříhá na záběr Marcuse Garana (Alain Moussi) stojícího vedle černého auta, v němž hustě sněží. Na kapotě auta ani na Marcusově bundě však sníh nepřistává, což naznačuje, že sněžení bylo do scény přidáno jako dodatečný efekt. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama