Reklama

Reklama

Krev, sex a královská rodina

(seriál)
  • Veľká Británia Blood, Sex & Royalty

VOD (1)

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Moderní smyslný seriál, který dává nahlédnout do života nejnebezpečnějších, nejatraktivnějších i nejvýznamnějších britských panovníků. (Netflix)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (4)

Krev, sex a královská rodina (2022) odpad!

Netfluxovské grcy. Rapová a popová hudba a na pozadí Anna Boleynová, ako pozerá cez kukátko na mrdajúcich ľudí. Inokedy má feministické výlevy a búcha tam niečo ako Safri Duo.  Nejaké nadržané trapky sa vzrušujú nad tým, že na anglickom dvore panovala sexuálna roztopašnosť a že si tam všetci náramne užívali. Navyše to spracovanie, kde postavy kukajú do kamery ako výr a hovoria svoje debilné myšlienky. To je výsmech histórii. To nie je dokument, ale dielo chronického onanoša, ktorý potrebuje všetko len bulvarizovať. ()

Boleynovi míří vysoko (2022) (E01) odpad!

Rapová a popová hudba a na pozadí Anna Boleynová, ako pozerá cez kukátko na mrdajúcich ľudí. Nejaké nadržané trapky sa vzrušujú nad tým, že na anglickom dvore panovala sexuálna roztopašnosť a že si tam všetci náramne užívali. Čo je toto kurva za históriu? Celý príbeh otočili tak, že šlo o ženskú sexuálnu revolúciu a nikto neriešil nič iné, len mrdačku. Na grc. Navyše to spracovanie, kde postavy kukajú do kamery a hovoria svoje debilné myšlienky, jednoducho strašné. ()

Neplačte před nimi (2022) (E02) odpad!

Pri tom súbore hitoviek hrajúcich pri postavách spred 500 rokov si človek až povzdychne: A prečo ste tam nedali niečo aj od DJ Tiesta? To sa k 16. storočiu úplne hodí! ()

Někdo se mě chce zbavit (2022) (E03) odpad!

Anna Boleynová má feministické myšlienky a z pozadia sa ozýva hudba ako od Safri Duo. Nakoniec aj tak nájde kata a opäť pustia nejakú hitofku 21.storočia. Formát pre idiotov. ()

Reklama

Reklama