Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti svého otce se dva bratři a jejich sestra stěhují s matkou do malého města Gádor. Brzy zjistí, že v posledních měsících došlo k záhadným zmizením několika dětí v městečku. Zatímco se jejich matka snaží zvyknout v nové práci v místní nemocnici, tak se její děti vydávají za dobrodružstvím, aby objevily pravdu skrytou za děsivou legendou o únosci dětí známém jako El Hombre del Saco (Javier Botet). (Jardismo)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (8)

SpeedyCZ 

všetky recenzie používateľa

Španělé to zkoušejí s dětmi po vzoru IT. A docela se jim v tomto příběhu o bubákovi, odnášejícím zlobivé děti v pytli, daří. Navzdory komornímu pojetí film zabaví, děti jsou dobře vybrané a zahrané, a ani jindy uječená Macarena Gómez tu nevadí. Příběh a monstrum, jak kolega ricci píše, zdá se být inspirován Jeepers Kreepers, takže je o možná o něco děsivější, než byste čekali.  Nejedná se o nic převratného, ale klidně mrkněte. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Skupina deciek sa musí postaviť zlému bubákovi, ktorý unáša neposlušné deti vo vreci. Taká španielska verzia IT s celkom desivým záporákom, ktorý však viac pripomínal Jeepera Creepera. Režisér dokázal svoje kvality už v predchádzajúcom snímku "Voces", takže prepadák som od neho ani nečakal. Nakrútené pekne, detskí herci fajn, dokonca ani Macarena Gómez ma po dlhej dobe konečne až tak neiritovala. Som spokojný, hoci čistokrvný horor by som uprednostnil rozhodne viac ako rodinný fantazijný film. ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Určitě od toho nečekejte plnohodnotnej horor. Spíš jde o rodinnej film balancující na pomezí komedie a hororu. Ale proč ne. Mě to sedlo. Je to perfektně natočený, hudba je dobře zvolená, taktéž i herci. Je to vtipný a v patřičných chvílích to dokáže být napínavý i atmosferický. Javier Botet jako ztvárnění zla v jakékoliv podobě nikdy nezklame. Klidně dám slabší 4hvězdy. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Angel Gómez Hernández stál za zrodom (za mňa) priemerného počinu "Don't Listen", ktorý podaktorí užívatelia svojim hodnotením vyhnali k takmer "červeným políčkam". Jeho druhý režisérsky pokus, nie je (za mňa) taktiež ničím prevratným, nakoľko opätovne samotný dej ako v prípade spomínanej prvotiny, vzbudzuje dojem nevýrazného pokusu, ktorý sa vlečie, z hororových prvkov toho veľa neponúka, pričom opätovne človek musí čakať dlhé minúty, kým sa KONEČNE niečo stane. Toto je taká trošku strašidelnejšia rozprávka, rodinný film, ktorý ako plnohodnotný horor nemožno vnímať ani len zo srandy. Niekto to možno docení, z môjho pohľadu ostalo pri nevyužitom potenciále temnej legendy, ktorá sa prekvapivo opiera o pointu v zmysle výchovy. ()

raimi 

všetky recenzie používateľa

Tvl, ať už ten woke virus odezní, to je neskutečnej kokotismus totok. Tohle mohl být nádherně atmosférickej rodinnej urban legend horror. Ale neschopní tvůrci se rozhodli, že nejlepší cestou bude zkopírovat jinde úspěšný postupy, jako třeba hudební motiv ze Stranger Things, protkat film probuzeneckýma blábolama, a udělat z kozatý lolitky Carly Tous girlboss aktivistku, co stojíc na kapotě policejního auta s megafonem u huby mobilizuje ignorantský dospělý k akci. Debilita střídá debilitu, a člověk jen lituje těch promarněných příležitostí. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama