Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie Antoinetta přišla, lépe řečeno byla poslána, na francouzský dvůr s jediným úkolem, po svatbě s dauphinem porodit co nejdříve bourbonského dědice, aby tak zajistila spojenectví mezi Francií a Rakouskem. Je sice na svůj úkol poněkud nepřipravena, ale Dauphine, který po smrti svého dědečka nastoupí jako Ludvík XVI., není ochoten a zřejmě ani schopen manželství naplnit. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (3)

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatím to stále jede po poměrně jasně načrtnutých kolejích. Dá se poměrně snadno odhadnout, že budeme sledovat, jak si Marie vybojuje své místo na dvoře a postupně začnou jednotlivé dvorní intriky a také určitě nějaké ty nevěry. Pochopitelně, osud hlavní hrdinky je nám asi většině znám, takže budeme asi notně vyhlížet i okamžíky směřující k završení její cesty. Přecijen té politiky jsme zatím moc nedostali, uvidíme, jestli na ní vůbec zbude místo. ()

quokam 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jak postava MA dozrava, nabira herectvi pani ESch na verohodnosti. Tim stoupa i obecny zazitek ze serialu, zvlast, kdyz hlavni muzsti predstavitele obou Ludviku rozehravaji slusny koncert. 8/10. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Je čas preskúmať, čo nás dámy v posteli vzrušuje." alebo "Prečo jej matka nepovedala, ako sa šuká?" 👀 Normálne, že rozhovor, ktorý sa určite a reálne odohral pred 250 rokmi. 😂 Trend sexualizácie všetkých historických postáv je už neúnosný, sprznili Sissi, teraz prznia Antoinettu, ktorá prišla z ostro prudérneho katolíckeho dvora a prvé čo ju napadne je bozkávať sa zo ženami, aby sa niečomu podučila. Čo sú už toto za sračky a oni tomu hovoria - to je nový feministický pohľad. Lenže ako divák chcem poznať históriu a nie vaše úchylné pohľady. Celý dvor predsa nebol založený len a výlučne na sexe. A hoci vieme, že na tých dvoroch sa samozrejme za zatvorenými dverami robilo všeličo a syfilis bol verným kamarátom, k tak otvoreným prejavom verbálnym i orálnym určite nedochádzalo ani na povoľnejšom francúzskom dvore, hoci du Barry bola známa kurva (no určite sa ako šialená nerezala nožíkom do rúk). Ale, čo je hlavné, niektoré výstrelky naozaj nemôžeme očakávať u mladej 14-ročnej! katolíčky. ()

Galéria (48)

Reklama

Reklama