Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (187)

moviefan4 

všetky recenzie používateľa

Úplne na začiatok, áno je to stereotyp a pokračovanie v ktorom je viac kills a krvi ale musím uznať, že mňa to bavilo. Krásny ostrov na ktorý príde silná búrka mal svoju atmosféru. Kills boli o dosť lepšie ako v prvom diely. Ale zasa mi tu vadilo veľa nezmyselných pokusov o jumpscares, ktoré ja nemám rad a prídu mi ako lacná varianta za dobru atmosféru. Pre mňa jedine veľké minus filmu bol koniec a rozuzlenie ohľadom vraha za to 1* dole. Inak je tento film jednoduchá zábava na odpočinok ale čo viac sa dá od slasheru čakať, keď v ňom hlavne ide o to. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pôvodný film "Viem, čo ste robili minulé leto", ktorý v roku 1997 natočil režisér Jim Gillespie som si hodne obľúbil. Je to výborný teenagerský slasher horror s hustou atmosférou. Dal som mu štyri hviezdičky. Avšak jeho pokračovanie, ktoré má na svedomí anglický niktoš Danny Cannon je príšerná sračka. Mal som čo robiť, aby som to vydržal dopozerať až do konca. Idiotský scénar a odporne nechutní herci ma privádzali do zúrivosti. Titul "Viem, čo ste robili minulé leto 2" je absolútna strata času a nehorázne veľká kopa hnoja. * ()

Reklama

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Druhé pokračovanie tohto teenage hororu je rovnako debilné ako jeho prvá časť. Hlavný killer nie je až taký Superman ako v prvom diely, čo však na kvalite filmu nepridalo, pretože blbosť je stále blbosťou . Navyše sa zhoršilo aj herecké obsadenie. Pri filme som sa najviac tešil nie na vyvrcholenie (ktoré bolo mimochodom zrejmé ešte predtým ako prišlo), ale na záverečné titulky. Ten čas utekal sakra pomaly. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Dvojka rozhodně slabší a už mě ani tak nebavila jako jednička. Nezaujaly mě ani dialogy, zvrat tu byl, ale dal se prokouknout, docela dobrý nápad s ostrovem, ze kterého nelze uniknout, jinak když už se chci pomstít, tak bych jako mrvního zabil toho, na kterého mám od začátku spadeno a né že vyvraždím všechny okolo. :D ()

Berry odpad!

všetky recenzie používateľa

Kdysi dávno jsem četla, že Scary Movie paroduje horory jako např. Vřískot a Tajemství loňského léta. Nejprve jsem zhlédla Vřískot a musím uznat, že blbější horor jsem zatím neviděla. Poté jsem zhlédla Tajemství loňského Léta 2 a opět jsem místo strachy, řvala smíchy. Tolik jsem se těšila, že alespoň jednou leknu, ale ono nic... Tajemsví by se snad dalo doporučit jen těm, kteří se hodně neradi bojí... A to přece nebyl účel Dannyho Cannona! ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (18)

  • Premiéra filmu se v Americe uskutečnila v pátek 13.listopadu 1998. (Stocki)
  • Natáčeno od 27.dubna do 3.července 1998. (Stocki)
  • Keď sa pri finálnej konfrontácii na cintoríne objaví Ray (Freddie Prinze Jr.) pokúsi sa vystreliť z pištole, no očividne v nej nemá náboje. Keď však o niekoľko sekúnd Julie (Jennifer Love Hewitt) vezme zbraň zo zeme, vystrelí z nej na Bena Willisa 8 krát. Nie len, že v nej pred malou chvíľou neboli náboje, ale išlo o pištoľ, do ktorej viac ako 6 nábojov nezmestí. (tXtX)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené