Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do chvíle než našla Julie svého manžela Henryho v posteli s jinou, tvořili spolu s jejich dvojčaty šťastnou rodinu. Idyla se rozpadá a poté co ještě k tomu vážně onemocní jejich synek Nicolas, Juliin svět se naprosto hroutí (oficiálny text distribútora)

Recenzie (24)

xander 

všetky recenzie používateľa

Téma tohto filmu je zaujímavá a dáva predpoklad kvalitnému snímku. úvodných 40 minút je bezchybných, jednoznečne za 4 hviezdičky,ale potom prichádza na scénu liečitel tzn. magnetizér a začal som sa bohvie akou príčinou dosť nudiť. Neviem koho je to chyba- Agnieszka Hollandová je skúsená režisérka a väčšinou získa do svojich filmov zaujímavých hercov. Ani tento film nieje výnimkou,Miranda Ottová a William Fichtner sú výborný, zaujímavá je kamera. Ale je to len na 3 hviezdičky. škoda pretože začiatok je fakt výborný. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Film stojaci na hereckom výkone skvelej Mirandy Otto za ktorou nezaostávajú ani jej mužskí partneri. Stále som čakal, že z toho začne vyplývať nejaká ústredná myšlienka a asi som sa nedočkal, čo vobec nevadí. Pri klubových filmoch som celý šťastný, že som sa nenudil. Proste príbeh zo života ktorý sa može stať a može sa vyvinúť roznymi smermi. Nemalo to nejaké oscarové nominácie? ()

Reklama

Daae 

všetky recenzie používateľa

Je to jeden z těch filmů, na které se hezky kouká někde v teple a přítmí. Viděla jsem ho dvakrát a přišla jsem na to, že mě mnohem více bavila realistická část s Mirandou a Fichtnerem, než když se tam objevil onen Léčitel. Vztah mezi Julií a Léčitelem mi přišel poněkud nereálný a mnohdy i nepochopitelný (náhlý návrat na scénu). Snad kdyby Bluteau byl herecky výraznější a nezůstal by ve stínu dominujícího Fichtnera ... Snímek končí jakýmsi vyšuměním, kdy Léčitel ztrácí své schopnosti, neboť se odvrátil od spirituálního života k tělesnému, a jednoduše mizí ze scény. Syn je zdravý, rodinka opět šťastná. Příběh toho měl v sobě více, než poté zůstane v divákovi. Škoda no. Ale koukalo se na to hezky. ()

Philippa 

všetky recenzie používateľa

Našlápnutá témata jako syn nemocný rakovinou, vztah mezi manželi v krizi kvůli nevěře, vztah mezi otcem a dcerou, tchánem a zeťem, vztah mezi dvojčaty, vztah mezi léčitelem a.............mohla bych ještě dlouho pokračovat.Tak obrovský potenciál a jen takové lehoučké, tiché a nenápadné chození po špičkách okolo horký kaše.Ten pro někoho odbytý závěr by mi nevadil ,ale musela bych tu horkou kaši alespoň ochutnat a pak si domyslet jak sladké asi bylo poslední sousto. ()

Eodeon 

všetky recenzie používateľa

Velmi citlivý film o závažných tématech, ve kterých však Agnieszka Hollandová nezachází příliš do hloubky. Dala svému filmu schopnost oslovit diváka, ale schází zde mnou očekávané sdělení. Julie Walking Home je tak příjemným přílivem a odlivem, unášejícím diváka z chvil bezbřehého zaujetí přes moře prazvláštních dojmů až po časté rozvleklé pasáže bez zjevné hodnoty v kontextu se zbytkem filmu. Tento film asi není radno hluboce promýšlet, ani interpretovat nebo hledat v něm nějakou tu moudrost, stačí ho prožít. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v kanadskom Halifaxe a v poľských mestách Varšava, Jelenia Góra a Walbrzych. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama