Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (108)

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Lindsay Lohan začíná po menší pauze opravdu pozvolna - v tuctovém vánočním filmu s ještě tuctovějším námětem, ať už jde o ztrátu paměti, či (sebe)uvědomění se toho, co je v životě to důležité a pravé. Vánoce na spadnutí trpí zejména jalovým scénářem a ne úplně šťastným castingem (hlavně v případě George Younga, který mi hodně připomínal Miraie), zároveň je to místy až tak přeslazené, až z toho skoro bolí zuby, teda, oči. Pěkné lokace a reference na Protivný sprostý holky to nezachránily. ()

hrumsrt 

všetky recenzie používateľa

Lindsey Lohan je zpět, odvykačka končí a asi se shodneme, že jak byla před těmi 15 lety všude, tak ta její absence už byla dlouhá a já si tak moc rád užiji další počin téhle zrzavé newyorčanky. Ale pověst a zvučné jméno je pryč, a tak ji dostáváme v naprosto béčkové romanťárně, která svojí tupostí a nevkusem krásně ladí mezi většinu netflixáren... Příšerné barevné spektrum. kde se tahle streamovací platforma snad nikdy nepoučí. Příběh přináší přesně to, co by jste čekali a nakonec hraničí s úrovní snesitelností. Chybí tomu vánoční duch a vlastně i nějaké větší emoce. Štve mě tam toho hodně, ale alespoň si to na nic nehraje, a pokud přetrpíte ty rádoby influencerský kecy a přijmete úplně banální zápletku, budete s tím nějak okey. A i přes to, že ten happyend je tak neoriginální, svým způsobem to celé aspoň nějak zachránil.. Asi tomu nakonec ještě nadržuji, ale já čekal hloupost a dostal hloupost.. Tohle velký herecký comeback nebude, ale nedivil bych si, kdyby si ji Netflix ukecal na pravidelnou spolupráci podobných výplachovek. 30% ()

Reklama

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Neviem kto z učiteľov na našej škole vyberá tie filmy, ktoré máme na voľných hodinách pozerať, ale zbavil by som ho tej právomoci. Klamár na plný úväzok mal, keď už nič iné, aspoň sem tam nejaký ten podarený vtip. Tu sa človek nezasmeje ani raz. Neskutočne neprirodzené správanie postáv, silený pokus o vtip na každom kroku, predvídateľné jak hovädo, hlúpa romantika a ešte k tomu ešte aj prehnane sentimentálny záver. Na hranici odpadu, ten nedám len kvôli tomu, že sa mi celkom páčilo prostredie aj výprava a že to urazí skôr tým aké je to zlé, než že by to vyložene pohoršovalo (jediné, čo ma na tom sralo bola neskutočne otravná postava "snúbenca" a jeho sociálne siete). Každopádne strašne hrozný film, až sa hanbím, že také sračky musia vznikať. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Po údere do hlavy stráca pamäť a nachádza to čo celý život hľadala ale ani nevedela, že to hľadá. Herecké obsadenie: Lindsay sa nám po pár rokoch kokaínového ošiaľu vracia vo vianočnej klišé oddychovke. Chord Overstreet tou svojou prehadzovačkou vážne nikoho neoklame a to ešte nehovorím o tom neskutočne otravnom teplom manželovi hlavnej hrdinky. Prevedenie: Ja vážne nemienim tieto vianočné romantické veci zhadzovať ale jednoducho to nie je vôbec plnohodnotný film. 80% zúčastnených trpí vážnou mentálnou poruchou a zvyšok je rád, že sa dostal pred kameru tak tam niečo zahrajú. Lindsay pri každej snahe o emóciu v tvári rozvibruje vlnu botoxu, ktorá jej zdeformuje polku ksichtu. A ten jej manžel, ktorý pekne po Netflixovsku zastáva teplé kameo tak z toho je mi do plaču. Pocity: Pár vtipných scén. Nenormálne telo (okrem tváre), Lindsay. A presladený koniec, na ktorý sme všetci čakali. Vo mne vyvoláva tú emóciu ktorú som čakal od tohto filmu. Bohužiaľ prevládajú negatívne pocity čo je škoda. Pridaná hodnota: Scenáristicky odfláknutá vianočná odrhovačka s botoxovou Lindsay. 29% ()

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Netflix nám servíruje prvotinu a vôbec nie kok... tohtoročných Vianoc po chuti skôr filé ako kapor kedže sa po nej nedrhnem(sice ani nechytám na rybníku),ba naopak načas pohlcujem,že obodriť mysel a zrekapitulovať čo som blízkym ešte nekúpil a je toho zrejme menej ako si kúpi Lindsay Lohan za honorár k tomuto filmu,nieže by to bol nejaký trhák,ktorý vyprovokuje Maculay Culkina natočit Sám doma a mrtvý!(ja osobne ho mám rád) ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo od 15. listopadu do 11. prosince 2021 a během produkce na place opravdu sněžilo, takže tvůrci nemuseli použít umělý sníh. (Stanislaus)
  • Červené SUV, kterým ve filmu jezdí Ted Fairchild (George Young), je Masserati Levante. (sQelle)

Reklama

Reklama