Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Slováci zvyknú cestovať na chaty, aby unikli každodennej rutine a boli v pohode. A budú v pohode, aj keby sa mali pozabíjať! Na chatu sa chodí, aby si človek odpočinul od nervákov pracovného týždňa. Na chate má byť pohoda a tú pohodu niekto nesmie narušiť. Televízia Markíza prináša úplne nový rodinný seriál s názvom Chatári o výstrednej komunite úplne odlišných ľudí, ktorí majú spoločné len jedno - chalupa je ich koníčkom a dovolenkovým životným štýlom. Nenechajte si ujsť komediálny pohľad na partiu svojských ľudí, ktorí majú svoje nádeje a sny, rôzne tajomstvá a snažia sa spoločne zvládnuť jeden cieľ, ktorý ich spája: zúfalo sa snažia cítiť dobre a relaxovať v prírode po náročnom pracovnom týždni. Sú rozhodnutí byť v pohode, aj keď sú vystresovaní ako čert, nahnevaní, deprimovaní alebo zranení… (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Chatári priniesli pár dobrých, veľa priemerných a najviac podpriemerných situácií. A to som spočiatku ani netušil, že ide o nejakú prerábku Osady. Naše progresívne herecké osadenstvo ostáva stále na úrovni jedného kŕča v tvári, mnoho hercov v podstate celý život hráva to isté. Taký Miezga ostal naveky zaseknutý v Partičke, ten nič iné hrať nevie, len šaša s vypúlenými očami a strašne afektovaným prejavom. Ale to nebolo nič proti strhanej Mórovej s tvárou podobajúcou sa na vysušené prošuto, tam je už celoživotný deficit, herecký, mozgový aj behavoriálny. Celkovo ženské osadenstvo hrozné aj na pohľad, snáď len tá Kovalčíková to ešte tak zvládala, hoci chuderka už nenakupuje v Dráčiku. Igonda je jeden z mála, čo sa dá pochváliť. Dieťa Kapráliková, ktorá tam v  básní o sexe a chce ako 15--ročná vyfajčiť skoro päťdesiatnika, tam bola len a len kvôli menu. Kobielsky hrá rabína, no a u toho nepomohli ani dve holubie perá pod pazuchami, aby sa človek zasmial. No a ten Mosný si už dúfam zarobí aspoň na vyoperovanie tej lenči na ksichte, lebo ako Enrique Iglesias rozhodne nevyzerá. Celkovo teda niečo, čo stačí na úroveň slovenskej mainstreamovej zábavy. A tá úroveň rozhodne nemá. ()

luga 

všetky recenzie používateľa

Zdaleka si nejsem jist, zda by mě tento seriál vůbec nějak zaujal, kdybych neznal originál (Osada 1). Věřím, že herci si ho užívali a snažili se v rámci scénáře a režie (seč to šlo). Ale nejen odbytým zpracováním (vzhled chat, exteriéry, interiéry, komediální timing) seriál poněkud trpěl. Zřejmě byl natáčen ve spěchu. Snad by se dal vyzdvihnout bohatý hudební doprovod, který mi přišel vcelku zajímavý. Jinak považuji toto zpracování za dosti nevydařenou kopii do detailu propracované Osady 1.  Za mě zbytečný počin, ()

Reklama

Galéria (16)

Reklama

Reklama