Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Asha je bystrá dievča, ktorá si váži a miluje svoju rodinu a ľudí z ostrova Rosas na ktorom sa narodila a na ktorom žije. Verí v dobro a robí v živote to, čo je pre  jej milovaný Rosas správne a zároveň sníva o tom, aby sa všetky priania splnili. Pre sedemnásťročnú dievča ako je Asha sú priania všetkým  a v skutočnosti sú základom aj kráľovstva ostrova Rosas. Rosas je miesto, kde sa sny môžu doslova a do písmena splniť. Rosasu vládne silný kráľ Magnificio, ktorý vie plniť priania a želania ľudí. A tak ľudia z celého sveta cestujú na ostrov, aby odovzdali svoje želania a priania kráľovi Magnificiovi, ktorý sľubuje, že ich sny a priania budú u neho v bezpečí, nemusia sa ničoho obávať a on im tieto priania jedného dňa splní.
Kráľ Magnificio však nie je až taký dobrák a vie si užívať svoju úlohu pri plnení želaní, ale vychutnáva si aj kontrolu nad ľuďmi, ktorú prostredníctvom svojho daru má. On sám rozhoduje o tom, komu sa želanie splní a komu nie. Až Asha zistí, že všetky želania, ktoré sú príliš veľké, ambiciózne alebo ohrozujú záujmy Magnifica, nebudú splnené. To znamená, že v Rosase je naozaj veľká časť ľudí, ktorí sa nikdy nedočkajú splnenia svojich snov, a najsmutnejšie je, že ani nevedia, o čo prichádzajú. Keď sa Asha dozvie túto krutú pravdu o Magnificovi a prianiach, nemôže len tak sedieť a nič nerobiť a začne konať za spravodlivú vec. (CinemArt SK)

(viac)

Galéria (29)

Súvisiace novinky

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

17.11.2023

Disney dlouhodobě sází na jistoty. Vzhledem k tomu, že nejvýdělečnější filmová sága všech dob, tvořená superhrdiny od Marvelu, je v nemalých problémech, jež byly jen zdůrazněny obrovským kasovním… (viac)

Reklama

Reklama