Reklama

Reklama

Mending the Line

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

John Colter (Sinqua Walls), mariňák pôsobiaci v Afganistane, sa zranený vracia domov do USA, no ťažko zápasí s traumou z vojny. Spomienky na padlých priateľov ho prenasledujú a nesie na sebe ťarchu viny pozostalých spolu s fyzickými zraneniami, ktoré sťažujú jeho každodenný život. V Montane sa však stretáva s veteránom z Vietnamu Ikeom (Brian Cox), ktorý mu ukáže, že život môže mať stále zmysel. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Čakal som horšie, prišlo lepšie. Ono tých amerických vojakov, chudáčikov trpiacich, lebo zažili utrpenie vo vojne, mi nejak ľúto nie je, keď tam sami dobrovoľne a hlavne za peniaze idú. Tam, kde ich nezvali. Ale že sa to dá vyliečiť muškarením, je pre mňa novinka. Keby od začiatku chytali len ryby, inak by možno svet vyzeral. Žiadna povojnová trauma by nebola, len údené slede. ()

Zaujímavosti (4)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v Montane v septembri 2021. (Arsenal83)
  • Producent filmu Scott MacLeod je skutočným armádnym veteránom. (Arsenal83)
  • Film bol vyrobený v spolupráci so styčným úradom americkej námornej pechoty US Marine Corp Entertainment Liaison Office, ktorá filmárom ponúkla technické poradenstvo, vozidlá, vybavenie, námornú pechotu a možnosť natáčať v Camp Pendleton zadarmo. (Arsenal83)

Reklama

Reklama