Reklama

Reklama

Láska z donucení

(seriál)
  • Turecko Yalı Çapkını
TV spot
Turecko, (2022–2024), 158 h 33 min (Minutáž: 60–172 min)

Hrajú:

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Beril Pozam, Gözde Kansu, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları, Ersin Arici (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(70)

Obsahy(1)

Ferit je rozmazlený mladý muž z velice staré a bohaté rodiny Korhanových, které, v přepychovém istanbulském sídle, vládne železnou rukou dědeček Halis Agha. Ferit žije rozmařilým životem a střídá dívky jak na běžícím pásu. Není divu, že jednoho dne ztratí dědeček trpělivost a rozhodne se vnuka oženit, třeba i proti jeho vůli... (TV Nova)

(viac)

Videá (94)

TV spot

Recenzie (4)

beruberu odpad!

všetky recenzie používateľa

Neviděl jsem ani jeden celý díl ,ale musím to ohodnotit jsem jen ve zvuku z televize a nic jiného s toho neslyším jen uřvaný a u bulený scény .Furt a furt tam brečí a díl co díl je slyšet jen hudba jak tam nikdo umírá .Ani v horou asi není tolik mrtvých jako tady :) . ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Dej sa odohráva v peknom prostredí vyššej spoločnosti. Všetko sa však točí okolo manželstva Ferita a Seyran, ktorí sa neustále schádzajú a rozchádzajú, až je to únavné, naozaj nechápem o čom chce byť ďalšia séria. Je pravda, že na mladých sa dobre pozerá, ale to je tak všetko.. Okrem toho je tu ešte veľa domáceho násilia v rodine Kazima, Seyraninho otca a to už teda naozaj nemusím. ()

Reklama

Soupalka 

všetky recenzie používateľa

Mladý chlapec se šťastnou povahou, jeho vynucená ale krásná a  milující mladičká manželka v podání herečky hrající jak člen ochotnického divadla, jako vždy  skvělý ale zde věčně rozlobeny az despotický  Cetin  Tekindor, domácí násilí, střet kultur, jednoduchý zaporaci i kladně postavy, občas nějaké intriky nebo střelba a infarkty, zajímavé interiéry. Oblíbenost seriálu jsem opravdu nepochopila. Byt ve kterém žijí rodiče a teta nevěsty bych ale opravdu brala. Zvláštní je i název seriálu - v turectine Ledňáček. Taky jsem nepochopila. Asi nějaký přenesený význam.... ()

Galéria (589)

Reklama

Reklama