Reklama

Reklama

Deinfluencer

Trailer 1

Obsahy(1)

Roztleskávačka se ocitne v zajetí maskovaného psychopata s božským komplexem. Musí splnit sérii sadistických úkolů na sociálních sítích, aby zachránila svůj život a životy svých spoluvězňů. Maskovaný únosce má však pro svou poslední oběť tajný plán. (JasonCZ)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (2)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Neviem či je zaradenie do hororu úplne správne (ak ste film videli, chápete prečo), no oceňujem snahu tvorcvom povedať svoju hlavnú myšlienku, ktorá nie je najhoršia a má niečo do seba. Najmä v tejto divnej dobe. Avšak odhliadnuc od toho zápasí "Deinfluencer" s pár zásadnými problémami. V prvom rade je produkcia tak lacná, že budete vedieť zvraty pochopiť úplne na míle. Je tu kopec vecí, ktoré nedávajú žiadny zmysel a kedy by si Kelly mala uvedomiť, že niečo nie je úplne v poriadku. Pretože po určitých veciach by veci asi nemali byť také jednoduché. Takisto sa tu dá použiť zlaté pravidlo pri sledovaní filmov a to je "Čo sme naozaj videli?" Keď budete sledovať film pozorne, bude vám jasné kam to celé dospeje a čo bude hlavnou pointou. Pretože je to čitateľné ako otvorená kniha. No nemôžem povedať, že by ma to otravovalo alebo nudilo, alebo niečo podobné. A ako som povedal, hlavná myšlienka filmu je dobrá a v dnešnej dobe sú také veci podľa mňa potrebné. Čiže vo výsledku to jedno pozretie neľutujem, ale je škoda, že film má tak lacnú produkciu, že to človek pochopí dlho predtým než film skončí. Hodnotenie: C ()

mosnak odpad!

všetky recenzie používateľa

Laciná a nudná srajda :-( rozhodně nejde o horor, ale o určitou zprávu o tom v jaké době vlastně žijeme. Škoda, myšlenka nebyla špatná, ale chybělo napětí a snaha udržet si diváka do konce, který je lehce predvidatelný. 8% ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama