Reklama

Reklama

La Tour

Trailer 3

Obsahy(1)

Obyvatelé věže se jednoho rána probudí a zjistí, že jejich budova je zahalena neprůhlednou mlhou, která brání průchodu dveřmi a okny – podivnou temnou hmotou, která pohlcuje vše, co se jí pokusí projít. Uvěznění obyvatelé se snaží zorganizovat, ale aby si zajistili přežití, postupně podléhají svým nejprimitivnějším instinktům, až se propadají do hrůzy. (JasonCZ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (3)

LIVINGDEAD odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je sračka roku. Hnusný dům plný odporných přistěhovalců. Bílou hubu už ve Francii nenajdete. A za okny prý mlha.....Nudný film s tak škaredými lidmi, že je to až na zvracení 🤮🤮🤮🤮 ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Množstvo nepodstatných postáv je zatvorených v jednom vežiaku bez možnosti úniku. Rozdelia sa na tri klany podľa rasy či národnosti, spočiatku medzi sebou obchodujú s jedlom zvieratami a podobne, keďže sa ale zásoby jedla rýchlo míňajú, je len otázkou času, kedy sa postavia proti sebe. Nápad dobrý, ale film nič moc. O pôvode tejto malej „apokalypsy“ sa nedozvieme nič, a vlastne slúži len ako zámienka na to, aby sme sledovali čisto rasovo motivovaný boj o prežitie, kde sa nedá veriť nikomu. Postáv je množstvo, ale vzťahy medzi nimi sú nezaujímavé alebo nepodstatné. Rozuzlenie taktiež nič zaujímavé neprinesie, mal som pocit, že film proste odstrihli v trištvrtine. A brutalita? Pár vrážd sa možno nájde, ale jedno krvavejšie rozmlátenie hlavy nikomu stačiť nemôže. Agresivita postáv v špinavom prostredí podobnom bratislavskému pentagonu síce atmosféricky zaujme a mierne evokuje vynikajúci „The Divide“, ale režisér žiaľ ostal iba na polceste. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama