Reklama

Reklama

Rozhovory se zabijákem: Jeffrey Dahmer

(seriál)
  • USA Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes
Trailer
USA, 2022, 3 h 1 min (Minutáž: 58–62 min)

VOD (1)

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Dokumentární minisérie o sériovém vrahovi Jeffreym Dahmerovi a sedmnácti vraždách, kterých se dopustil. (Netflix)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (4)

Rozhovory se zabijákem: Jeffrey Dahmer (2022) 

Silný príbeh o bezcitnom vrahovi, ktorý sa ukájal na mŕtvolách, miloval rezanie ľudských ostatkov a necítil nikdy nič, ostalo však po ňom veľmi veľa obetí. Jediná škoda je, že sa Netflix nevenoval aj jeho osudu po odsúdení detailnejšie. Jeho obrátenie a smrť v base tiež stoja za pozornosť. Aký šokujúci život viedol, taký pomerne šokujúci záver ho aj čakal. https://dokumenty.tv/rozhovory-se-zabijakem-jeffrey-dahmer-komplet-1-3-dokument/ ()

Pochopení pro ďábla (2022) (E01) 

Verejné kúpele v Milwaukee boli v osemdesiatych rokoch plné mužského semena. Vraj voľná láska. A medzi týmito skvelými mužmi, ako v dokumente spomínajú, sa ocitol i jeden masový vrah. Sám bojoval so svojou sexualitou a kedy nastala definitívna zmena? Keď mu jeden chlapík v bare nechal lístok s poznámočkou, že ho na záchode vyfajčí... ()

Can I Take Your Picture? (2022) (E02) 

Bol to labužník. Miloval sex s mužmi, ktorí sú mŕtvi alebo v bezvedomí. Bol fascinovaný mŕtvymi telami. Ľudí aj zvierat. Pracoval úplne bez emócií. Námet pre horor si netreba ani vymýšľať, ponúkol ho sám život. ()

Evil or Insane? (2022) (E03) 

Bol zlý alebo iba šialený? Prečo sa medzitým robí rozdiel? Dodnes nechápem, prečo sa vôbec skúma duševný stav a vrahovia sú zatváraní na psychiatriu. Aký spoločenský prospech toto má? Trest smrti rovným dielom pre každého. Je fakt na zamyslenie, že duševný stav nemá byť ospravedlnením pred vraždami. Dahmer bol chorý. Vzrušoval ho sex s mŕtvolou a ešte viac ho vzrušovalo rozrezávanie ľudského tela. Jeho šokujúci príbeh má rovnako šokujúci záver. Nakoniec sa vraj ešte obrátil a v base ho zabili. Škoda, že aj touto zaujímavou udalosťou sa seriál už nezaoberal. ()

Reklama

Reklama