Reklama

Reklama

Hounded

  • USA Hunted
Trailer

Obsahy(1)

Partia zlodejov prichádza do majestátneho sídla s cieľom ukradnúť vzácny predmet. Majitelia ich prichytia pri čine, ale namiesto zavolania polície ich omráčia. Po prebudení lupiči zisťujú, že namiesto jednoduchej cesty k bohatstvu sa pre nich začalo utrpenie. Majitelia domu sa ich totiž chystajú loviť. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Mamlas 

všetky recenzie používateľa

4 protivní zloději běhají po lese a 4 snobové se je snaží ulovit. Gore žádné, spíš takové "lovy beze zbraní". Celé je to takové amatérské, slaboučké, laciné, nezajímavé, nudné. ↘️ 21% ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Partia zlodejov prichádza do majestátneho sídla s cielom ukradnúť vzácny predmet. Majitelia ich prichytia pri čine, ale namiesto zavolania polície ich omráčia. Po prebudení lupiči zisťujú, že namiesto jednoduchej cesty k bohatstvu sa pre nich začalo utrpenie. Majitelia domu sa ich totiž chystajú loviť. - Je vidno, že Tommy Boulding sa pri strihaní viacerých pozeratelných indie hororov niečomu priučil. Napriek tomu sa mu tu príliš nedarí pracovať s charaktermi, atmosférou a zlyháva to hlavne na brutalite, bez ktorej sa horory tohto rázu jednoducho nezaobídu. Namiesto poriadneho gore tu majú prednosť nešikovné dialógy a poflakovanie sa lesom. Napriek tomu ho ale odpisovať ešte nebudem, pretože hororová scéna vo Velkej Británii je v posledných rokoch v žalostnom stave a každý s trochou snahy tam môže natočiť niečo, čo to trochu rozpumpuje. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Parta zlodějíčků se stane lovnou zvěří pro rodinku zbohatlíků, kteří je nahánějí na koních a za pomocí psů. Nic zajímavýho se ale nekoná a ani to nemá pořádný grády na to abych mohl jít výš jak na 2 hvězdy. ()

Reklama

Reklama