Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Takmer skrachovaný producent Bobby Bowfinger (Steve Martin) dobre vie, čo poriadny filmový trhák potrebuje skutočnú a lákavú hviezdu v hlavnej úlohe. Pre svoj nový projekt je pripravený urobiť čokoľvek, len aby konečne získal úspech, o ktorom sníval už od detstva. Keď vhodný kandidát, zhýčkaný miláčik publika a médií Kit (Eddie Murphy) úlohu odmietne, lebo sa mu nepáči scenár, Bowfinger sa rozhodne zobrať to za iný koniec. Prečo sa nakoniec zdržovať nejakým súhlasom a zmluvami, stačí dobre pripraviť potrebnú situáciu a počkať si, aby Kit náležite zareagoval. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (198)

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Filmársky priemysel, komici (dnes už asi len niekdajší) Steve Martin a Ediie, režíruje Frank Oz (A čo Bob?), sexy Heather Graham. Toto všetko mi behalo hlavou pred pozretím filmu, ale keďže som asi pred 2 dňami zhliadol Zamilovaného profesora 2, nemal som chuť na niečo s Murphym. Nakoniec som to pozrel a bol som veľmi prekvapený. Dostal som veľmi zábavnú a svižnú a myslím aj originálnu komédiu, kde aj Martin a Murphy predviedli, že im ešte niečo z talentu zostalo. Fakt som sa veľmi bavil a odporúčam ju každému. ()

aLPaC 

všetky recenzie používateľa

Vůbec jsem nečekal, že když se na konci 90. let sejde Steve Martin s Eddie Murphym může z toho být dobrý film. A hle, opravdu je. Je to takový film o filmu, ale o tak neskutečně hovadském (už ten název Těhotný déšť mluví za vše :D), že se budete od srdce smát. Murphy je v obou ze svých rolí opravdu skvělí, Steve Martin je mi vůbec poprvé sypmatický a Heather Graham je správná děvka, která se snaží prosadit za každou cenu. Pro mě opravdu až nečekané překvapení, doporučuji. PS - vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby se takovýto film stal v USA skutečně hitem :D. ()

Reklama

Anthony 

všetky recenzie používateľa

Především Steve Martin ukazuje, že když chce dokáže napsat opravdu vtipný scénář a Eddie Murphy ukazuje, že když chce, umí hrát. Jeho dvojrole je výborná. Krásnou děvkoidní roli má Heather Graham. Základem je ovšem Martinův brilantní scénář s úžasnými dialogy a gagy. A závěrečný film Padělané kabelky a ninjové stojí taky za to. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Podarená komédia s originálnym nápadom o natáčaní filmu na skrytú kameru. Cítiť z neho lásku k filmu, viaceré gagy sú super (totálne ma odrovnala záverečná karate scéna), a celkovo si film drží celú stopáž nadštandardnú úroveň vtipov. Veľmi dobrá dvojrola Eddieho Murphyho a výborná Heather Graham, Steve Martin tiež príjemne prekvapil. K vyššiemu hodnoteniu mi ale niečo chýbalo, z tohto nápadu sa dalo vyťažiť predsa len o niečo viac. 7-/10 ()

E-Fox 

všetky recenzie používateľa

Povedených komedií není moc, tak buďme rádi za Trhák pana Bowfingera! Steve Martin ví, že všechny filmy stojí 2 184$ a přesně za tolik hodlá natočit ten svůj. A Eddie Murphy, slavný herec, který má hrůzu z mimozešťanů, v něm hraje, aniž by o tom věděl. A to všechno s úžasnou nadsázkou. Prostě "skvjééélýýýý skvjéééééélýýýýýýýý!!!" ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (8)

  • Film byl natočen podle incidentu, který se stal roku 1927. Jeden ruský filmař použil záběry z dovolené Mary Pickford a upravil je do filmu tak, aby to vypadalo, že v něm skutečně hrála. (viperblade)
  • Bowfinger má vo svojej pracovni plagát k Wellesovmu filmu Touch of Evil (1958) a tiež k fiktívnemu filmu Yugo Story. (BlackTom)

Reklama

Reklama