Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dlhom čase sa zaľúbila. A práve do neho. Prečo musí byť tak nedostupný a ešte k tomu zadaný? Hlavnou hrdinkou romantickej komédie je Cora (Gruschenka Stevensová), rozkošná mladá dáma, ktorá má talent zaujať svoje okolie nielen príjemným vzhľadom, ale i svojím bohatým vnútorným svetom, plným fantázie. Napriek svojim kvalitám žije sama vo veľkom byte a túži konečne spoznať naozajstnú lásku. V nemocnici sa náhodne zoznamuje s atraktívnym lekárom Danielom Hoffmannom (Tim Bergmann), ktorý jej okamžite padne do oka. Bezhlavo sa do neho zamiluje. Nebráni jej v tom ani fakt, že Daniel je zadaný. Cora absolvuje kvôli nemu niekoľko vyšetrení, len aby bola v jeho prítomnosti. S odstupom času Cora opäť stretáva objekt svojich túžob, tentoraz na pohrebe. Napriek úžasnému trapasu, ktorý sa jej prihodí, nakoniec pozbiera všetku odvahu a necháva Danielovi kontakt na seba. Netrpezlivo očakáva telefonát, ale on sa stále neozýva. Cora sa odhodlá pre posledný pokus, nakontaktuje sa na mladého lekára a dohodne si s ním schôdzku. Strávi s ním príjemný večer v reštaurácii, i keď sprevádzaný trapasmi, spôsobenými jej roztržitosťou. Chce sa presvedčiť o jeho skutočných citoch. Buď si ho konečne získa, alebo celkom stratí. A tak ho nečakane pobozká... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

Simo16 

všetky recenzie používateľa

Komédia a ešte k tomu nemecká!!!Kdeže, tento film som sledovať nechcel, vôbec som ho nemal v pláne, ale akonáhle mi zlyhal DVD-prehrávač a môj ovládač prepol asi omylom na dvojku, tento film si ma získal ako svojou genialitou tak svojím vtipným príbehom a skvelým hereckým výkonom hlavnej predstaviteľky.Dej je jednoduchý, rozvádzať netreba.Stačí pozrieť a pochopíte, že slová sú zbytočné. ()

Fleur6 

všetky recenzie používateľa

93 minút monológu ženskej, ktorá uháňa muža a snaží sa pritom dodržiavať nejaké absurdné pravidlá. Vskutku "zábavné", ale je pravda, že skupina Reamonn bola zakomponovaná veľmi dobre. ()

Jossie 

všetky recenzie používateľa

Názorná ukázka toho, jak jsou jakákoli pravidla na seznámení úplná hovadina. A to podání s dost nesympatickou herečkou v hlavní roli a s různými lítacími a podobnými sekvencemi, to opravdu nebylo nic moc. Nebavila jsem se ani náhodou, tak nevím, proč komedie. ()

Kacounek 

všetky recenzie používateľa

Na Svit měsíce musím pořád myslet. A bohužel, je to přesně tak, při svádění existují určitá pravidla,která se musí dodržovat.... ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama