Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Po přeměně v upíra žije navždy 12letá Eleanor v úkrytu, zatímco její otec Mark se ze všech sil snaží poskytnout jí lidskou krev; avšak po deseti letech přežívání se vracejí domů do New Yorku a hledají lék. (SkyShowtime)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (4)

Let the Right One In (2022) 

S knižnou predlohou to má spoločné veľmi málo, napriek tomu sa príbeh podaril a aj keď si autori neodpustili sračkoidné liberálne útoky na kresťanstvo jedná sa o sympatický seriál.Čo človek nepochopí je že sračky zo Skyshowtime prvú a poslednú epizódu ponúkli bez dabingu, ale všetky ostatné nadabované boli. ()

Anything for Blood (2022) (E01) 

Po aktivácii ešte aj Skyshowtime (predsa len za takú cenu) padla prvá voľba na tento seriál inšpirovaný skvelou švédskou knižnou predlohou. Nemám rád, keď je tá zmenená na nepoznanie, ale natiahnuť to na seriál bolo dôvodom prečo sa tomu tak stať muselo. Tvorcovia to (zatiaľ) nespackali úplne, nevadí ani multikulti black and white dvojica hlavných protagonistov, výnimočne nefukčná je tak afroamerická rodinka s otcom alkoholikom černochom (to tu už dávno nebolo), vlastná línia s vývojom akéhosi lieku môže byť zaujímavým nápadom avšak tú hutnú atmosféru švédskeho predmestia počas vrcholiacej studenej vojny nablýskaný Mannhatan určite nedokáže ponúknuť. A dobrý postreh warrenura, aby Ellie vypila naraz tak 5 litrov, to nedali ani dospelí Zemplínčania potom ako v play off vytrestali bratislavské Sliepky 4:2 na zápasy... ()

Odhalení (2022) (E04) 

375 krát spomenuté som katolík, zato môže katolícka výchova, vytrtkaný skautíci liberálnymi vedúcimi sa akosi nespomínajú, a černoška je po rokoch služby ocenená iba vtedy keď odstrelí černocha...keby odjebala belocha bolo by to asi v poriadku. Tieto liberálne svine, tento primitívny odpad ľudskej spoločnosti musí natlačiť svoju neofašistickú propagandu ešte aj do tak sľubne rozvíjajúceho sa príbehu, ktorý síce o knihu zavadil iba okrajovo, ale bolo to dobré. Až doteraz. ()

Hvězdopravci (2022) (E06) 

Paradoxne je rodinná časť jednou z tých najlepších, aj keď do značnej miery tomu pomohlo ťe sa degeši autori konečne prestali zameriavať na šírenie nenávisti voči ľuďom ktorý neveria v tučné konto v americkej banke ale v niečo iné. ()

Reklama

Reklama