Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrastala v sirotinci v kláštore, pretože jej matka zomrela počas pôrodu a otca nikdy nespoznala. Nemá najmenšie tušenie, kto by ním mohol byť, ale zo srdca ho neznáša, pretože od nich odišiel. Milagros dovŕšila 18 rokov, a tak sa nemôže naďalej schovávať pred okolitým svetom v bezpečí za múrmi kláštora. Začne pracovať ako slúžka v dome bohatej rodiny Di Carlovcov, kde sa zoznamuje s novými priateľmi. Ale natrafí tam aj na nových nepriateľov, ktorí nemôžu vystáť jej neskrotný temperament a priamočiaru úprimnosť. Zoznamuje sa aj s pohľadným Ivom Di Carlom (Facundo Arana), mladým budúcim dedičom rodinného bohatstva. Milagros a Ivo sú ako oheň a voda, dva neskrotné živly, ktoré nejdú úplne dohromady, ale jeden k druhému neodmysliteľne patria... (TV Doma)

(viac)

Videá (4)

TV spot 2

Recenzie (421)

haushinkaa 

všetky recenzie používateľa

Já si nemyslím, že to byla zas taková hrůza, z těch jihoamerických seriálků rozhodně patří k těm nadprůměrným a mě to bavilo... Klidně bych se na to podívala znova, je to taková oddychovka, která po nikom nechce žádné hluboké myšlenky, ani nemá žádné skryté poselství. Mě to bavilo a Natalia je krásná, takže plus * za ni... ()

Linki 

všetky recenzie používateľa

Na to, že je to telenovela, za pozeranie tejto sa ako človek nehanbím (aspoň zatiaľ :)...možno to bolo spôsobené vekom, možno sympatiami k tej bláznivej deve, ktorá ako všetci v živote pár krát riadne zakopla...ale splnila svoj účel a myslím, že bola jednou z najlepších vo svojom žánri a mala vyvážený pomer príbehovej línie nielen u tých nechutných boháčov, ale aj u služobníctva, čím má veľké plus. Telenovely nezmeníme, vždy sa takmer nič neudeje, koniec useknú pred pointou, charaktery sú trochu desivo reálne občas a dialógy, ktorým sa normálny život niekedy tiež nevyhne... že by nás práve toto poznanie tak štvalo? A to, že od titulnej zvučky prvého dielu vieme ako to skončí? A som naozaj zvedavá, ako o pár rokov klesnú naše hodnotenia xyz filmov len preto, že teraz už poznáme niečo lepšie, serióznejšie, prepracovanejšie, menej banálne a pod. Už teraz viem, že príde doba, keď kopa filmov predbehne tie dnešné a my sa budeme skrývať za to, čo sa nám kedysi zdalo aspoň fajn, ak nie super... A zároveň v to dúfam, lebo pri dnešnej produkcii nie je momentálne podľa mňa nič isté... A aby som nezabudla, najnepozeratelnejšia časť tohto seriálu je pre mňa v súčasnosti jeho zvučka. Fakt nechápem, že sme ten des prežili vidieť xyz krát... ()

Reklama

Spectre odpad!

všetky recenzie používateľa

Fúúúj! Buééé! Gŕŕŕŕrc! Óóóóóćh! - Pri pozeraní telenoviel vo mne nastávajú podobné pocity, ako mal Alex v Mechanickom pomarančí keď videl násilie.... je to strašné niečo. Scenár na jedno kopyto, réžiu a prevedenie tromfne každé lepšie home-video. rádobyHerecké rádobyvýkony. Ako to môže niekto pozerať? Ako tomu môže dať niekto čo i len ždibík hviezdičky? Jasný odpad, ten najväčší odpad z odpadov (platí na všetky telenovely). V tejto telenovele konkrétne sa snaží hlavná predstaviteľka byť akože vtipná. Keď to doma babka pozerá a ja náhodou idem okolo, tak ma chytajú kŕče... Ako je toto možné? Ako sa na tom môže niekto smiať? ... Veď pre normálneho človeka by bolo nútené pozeranie telenovely tým najväčším hororom (česť a sláva majstrom hororového žánru, ale je to tak :) ). Otázka znie, ako je možné, že to taká veľká časť národa baští? ... To sme klesli tak hlboko? ()

spacylemon 

všetky recenzie používateľa

...Milagros, její kámoška "rozhoďnožka" a další tlupa krav a volů, z nichž všichni mají o pár koleček víc (skoro bych zapomněl na ctihodné jeptišky hrající fotbal!) - to mě fakt bavilo a nemyslím si, že by to bylo vždycky jenom nechtěně. Naopak vidím v tom velmi promyšlenou sebeironii, kterou do toho tvůrci dali a která z tohohle dělá jasně nejlepší telenovelu všech dob!... no teda, teď už sám nevím, jak vážně jsem to myslel, každopádně - jasně - 3 hvězdy tomu rozumný člověk nemůže dát, ale když těch 27% je taaak nespravedlivých!!! ;) ()

Kochanski 

všetky recenzie používateľa

vy jste fakt paka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§§§vy jste na ty telenovely nějak vysazený, co? Jsou to neškodné kravinky, které nemají žádné ambice. Jste nechutní elitáři, povýšení až na půdu! Já se na to taky nedívám, ale nemůžete to přece takhle zatracovat. Kdyby to režíroval Kubrick, tak chápu, že to haníte. Ale takhle - vždyť to ani není film! Je to prostě útvar, který si žije a je není pro Vás. Ani pro mě! je jednoduché takhle odsoudit nižší zábavu, ale někteří lidé na Kubricka fakt nemají! ()

Galéria (183)

Zaujímavosti (31)

  • Seriálový kláštor bol v skutočnosti areál Inštitútu Carlosa Pellegriniho v meste Pilar. (krasomama)
  • V telenovele hosťujú argentínske celebrity Claudia Maradona (manželka Diega Maradonu) a futbalista Gabriel Batistuta. Obaja si zahrali samých seba. (krasomama)
  • Natalia Oreiro a Valeria lorca, představitelka Marty, byly dobrými přáteli i 15 let po uvedení seriálu. (xninjax)

Reklama

Reklama