Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (149)

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

To máte tak, keď si kúpite historický dom. Aj keď neviem, akú históriu majú Američania, keď aj naša krčma je staršia ako ich krajina. Takže kúpite takýto úžasný americký dom vyzerajúci ako škaredá sivá torta, máte drbnutých susedov, čo sa vám vkuse serú do domu, protivnú škaredú dcéru, ktorej by sa zišlo dať zopár ráz po hube, manžela, ktorý ľahko podlieha mánii, a najlepšiu "kamarátku", pri ktorej by každý triezvy človek odhadol, že je poriadna falošná piča. Takže byť Naomi Watts, tak by som od všetkého zobrala roha aj so svojimi vázami a hrncami. Mimochodom, keby sa dalo tak zarábať na výrobe keramiky, tak by som bola v hline od hlavy po päty celý deň. Ale v Amerike je to asi možné práve preto, že nemajú kultúru. Veľa blbostí a nevyjasnených vecí a všetci ľudia protivní. Ale protivní ľudia sú niekedy vtipní... Teda iba vo filme. ()

syphoon 

všetky recenzie používateľa

Abych pravdu řekl, vůbec  netuším smysl natočit něco takového. Režisér se zřejmě opínal o "BASED ON TRUE STORY" a čekál, že diváka vtáhne do děje spousty protahovaných dialogů a nesmyslných řečí. Jednání jednotlivých postav je tak dětinské, až to snad nemůže/nemohla být pravda! Za mě velké zklamání a bohužel tomu nepomohla ani Stiflerova máma. 35%! ()

Reklama

kristyy 

všetky recenzie používateľa

Pěkná atmosféra, bohužel se to postupem času začne překombinovávat, a když už člověk přes všechny ty podivné osoby chce vědět, kdo za tím stál, tak se nic nedozví...Takže ztráta času x hodin sledování. A že je to podle skutečné události, která nebyla vyřešena... No tak měli počkat, až se to vyřeší a pak něco točit, nebo si konec dovymyslet. Ztráta času... ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

The Watcher sice po logické stránce občas kulhá na obě nohy a některé postavy jsou až moc prvoplánově batshit crazy, ale jinak je tahle série jednou z nejlepších Murphyovek. Trošku sem se sice chvíli bál, že tvůrčí tým vytáhne z klobouku nějaké to strašidlo, ale to se naštěstí nestalo a prim hraje brnkání na psychologickou strunu, které po většinu času funguje tak jak by mělo. Trošku zamrzí - spoiler - absence nějakého uchopitelnějšího uzavření, ale vzhledem k tomu, že se to v základech opírá o skutečnost, kdy se také nic nezjistilo je ta finální mnohoznačnost vlastně celkem elegantní a každý divák si to může pobrat po svém...70% ()

keddy79 

všetky recenzie používateľa

Minisérie evidentně cílí na notu zločinožroutů a jiných true crime fans a dělá to dobře. Nejsou zde jen motivy založené na zahadě The Watcher, ale lze zde najít i insporaci z případu John List. Dva v jednom, no neberte to! A jako perlička postava, která byla původně true crime fan a dala se na dráhu soukromého očka! ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (8)

  • Základom série je článok od Reevesa Wiedemana, ktorý napísal v novembri 2018 pre New York Magazine. (Arsenal83)
  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)
  • Scény priamo na mieste pre dom na bulvári 657 sa natáčali v súkromnej rezidencii v Rye v štáte New York, ktorá bola postavená v roku 2016. Scény, v ktorých rodina Brannockových býva v moteli, sa natáčali v prevádzkovom moteli v Locust Valley na Long Islande, New York. (Arsenal83)

Reklama

Reklama