Reklama

Reklama

Vidím vás

(seriál)
  • USA The Watcher
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (150)

zahadum 

všetky recenzie používateľa

! ! ! SPOILER ALERT ! ! ! čo som to vlastne videl ? ja fakt neviem, začalo to pritom tak skvelo, niekde do polovice to bolo o nervy a človek žasol nad skvele vybudovanou atmosférou. Aj som mal obavy, že toto skončí buď ako mega prúser alebo seriál roka. No kdeže, seriál roka by nemohol mať logiku deravú ako ementál, seriál roka by musel mať hlavu a pätu a dokonalú pointu po ktorej by sa vám zrútil svet. Tento chorý miš maš nemá nič, má len skvelú prvú polovicu a chorú , tupú až sprostú druhú polovicu ktorú zaklincuje naozaj dementný záver. Všetci sú podozrivý, všetci sú na hlavu, všetci majú sexuálne chúťky na staré domy ( očami USA staré ) asi tristokrát sa bude chcieť chorá dvojica odsťahovať z domu z ktorého by ste ľudia pri zmysloch padali v prvú noc. Sedemsto krát nám ukážu nejaké retardované sedenia dementných susedov z ktorých budete vedieť totálne hovno. Najdementnejšie vysvetlenie vraždy dvoch starších susedov aké ste kedy videli. A to som ešte netušil, že top demencia bude keď sa na smrteľnej posteli černoška ( smiem to ešte napísať ? ) prizná k ....k čomu vlastne ? o čo tu išlo ? to sa nedozviete lebo v tomto blbom seriáli cvaká na karbid každému a záver je už čistá demencia a tupota. Ruky a oči preč ! výborná prvá polovica dokonale rozohrá skvelú atmosféru aby potom keď asi zastrelili scenáristu a najali niekoho z ulice na drogách totálne skurvili zvyšok ! ešte jediný ako tak svetlý bod v tejto psychiatrii je ako vždy skvelá Margo Martindale....ináč všetko mimo realitu !ak vám niekto neustále vraví, že v dome je tunel a potom ho nájdete tak ....ach škoda reči. Doktor Chocholoušek by si poriadne zgustol!  30 % za prvú polovicu ! ()

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, ale tohle se mi líbilo. Jeden dům, jedna rodina, jeden pronásledovatel a spousta pošahaných sousedů a samozřejmě pořádně zamotaný příběh s plno odbočkami a matení. Spíše než horor se jednalo psycho thriller, ale podívaná to je opravdu slušná, která baví a slušně to odsejpá. V podstatě velká spokojenost, jen jsem zpočátku čekal něco jiného, ale konečný dojem je opravdu dobrý. Tohle se povedlo a můžu opravdu doporučit. ()

Reklama

IceQueen 

všetky recenzie používateľa

Rodinu a susedov si nevyberáš. Ja som si vo Watcherovi nemohla vybrať rodinu a rodina zase susedov. Impulzívni Brannockovci rozhodne nepatria medzi takzvané najostrejšie ceruzky v peračníku, tak ma ich správanie inšpirovalo k zostavovaniu náčrtov vlastných výhražných listov. Prehnane podivínski susedia sú vhodní maximálne do fikcie, akou je, v komentároch dosť spomínaný, American Horror Story (autor sa nezaprie) a Rosemary's Baby a to jemne podkopáva kredibilitu seriálu. Trochu som následne pátrala, lebo záverečná poznámka mi dvihla tlak a zistila som, že podľa skutočnosti je tak tretina zo seriálu. Nič tak strašne dramatické (samozrejme, okrem tých dosť desivých listov) sa tam neudialo a čo sa udialo, tak nie tam. No a najlepšie je, že súčasní majitelia domu si, nepochybne, vďaka seriálu, žijú svoje vlastné peklo kvôli extrémnemu "záujmu" verejnosti. Rozjazd je pomalý, nasleduje napínavá časť a potom už len klasicky netflixovské naťahovanie. Kľudne do toho, akurát na záver budete mať chuť hodiť papuču do televízora. ()

Daiker 

všetky recenzie používateľa

No to byla kokotina..... Murphy by měl raději zůstat u ujetých seriálů..... Mysteriózní thriller, který jsem i čekal, se změnil v jakousi ódu na dům..... Na mě to bylo moc barevné, komediální herci z druhořadých seriálů mi tam vůbec neseděli a Stiflerova matka to celé zabila ..... Naomi hrála druhé housle, manžel byl otravný..... Kdyby to bylo něco ve stylu I see you (2019), byl bych spokojený víc ()

SatyR.film 

všetky recenzie používateľa

Prečo si len nedali kameru na poštovú schránku? Nájdu sa tam nezmyselné, nelogické konania, ale i tak dávam 5* za to, že nie je to zbytočne rozťahané, vždy sa niečo deje, človek sa neprichytí pri pozeraní, že je myšlienkami niekde inde a celú sériu si pozrie v pohode behom jedného dňa. Veľa hororových fanúšikov tu podávalo hviezdy dole, no ono to horor vôbec nie je, tak sa nedajte odradiť. ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (8)

  • V seriáli nebolo ukázané, že skutočný Derek Broaddus, ktorý je predlohou pre postavu Deana (Bobby Cannavale), si po tom, čo mu nepomohli kamery ani polícia, nechal kňazom dom vysvätiť. (Arsenal83)
  • Seriál vychází ze skutečného příběhu rodiny Broaddusových. Dům koupili v roce 2014 za 1,35 milionu amerických dolarů, následně zažili špehování, výhružky a nakonec byli o pět let později nuceni ho prodat za 959 000 dolarů a milované město opustit. To vše kvůli osobě, která si říkala „Watcher“. Její identita nikdy nebyla odhalena. (bigjames)
  • Základom série je článok od Reevesa Wiedemana, ktorý napísal v novembri 2018 pre New York Magazine. (Arsenal83)

Reklama

Reklama