Reklama

Reklama

Vidím vás

(seriál)
  • USA The Watcher
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (150)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý je akurát tak námet, inak som solídne zajebal skoro 6 hodín svojho života. Divák sa nedočká žiadnych hororových vsuviek, pričom zaradenie do tohto žánru, je čistým omylom i vtipom na účet diváka zároveň. Pár twistov túto mysterióznu drámu síce osvieži, koho bavia príbehy, ktoré tak nejak klamú telom, ten možno bude spokojný. Ostatok sa môže "The Watcher-ovi" smelo vyhnúť. V rámci horor žánru skrátka nemá čo ponúknuť. Nie je ani strašidelný, ani krvavý, ani nijaký .. ()

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, ale tohle se mi líbilo. Jeden dům, jedna rodina, jeden pronásledovatel a spousta pošahaných sousedů a samozřejmě pořádně zamotaný příběh s plno odbočkami a matení. Spíše než horor se jednalo psycho thriller, ale podívaná to je opravdu slušná, která baví a slušně to odsejpá. V podstatě velká spokojenost, jen jsem zpočátku čekal něco jiného, ale konečný dojem je opravdu dobrý. Tohle se povedlo a můžu opravdu doporučit. ()

Reklama

inmax 

všetky recenzie používateľa

SPOILER! Celou dobu je to tak na 4* s nadějí, že to finále vystřelí na 5*, člověk hází jeden typ za druhým, kdo za tím stojí. Jenže ono žádné odhalení nepříjde, přijdu si jako ten otec od rodiny, zralý na Chocholouška, protože nás 7 dílů tahají za fusekli a nakonec nic nevysvětlí. Chápu, že "true story" ale něco si domyslet mohli a nemuseli to nechávat na nás. ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Když není z čeho brát, tak to natáhneme do pěti hodin. Přitom začátek vypadal hodně slibně, Skvělá atmosféra, zajímavé otázky. Poslední díly toho ale divákovi nemohly moc přinést, když byla skutečnost jaká byla (je). To neustálé podezírání bylo dost otravné. Když se ze seriálu místo thrilleru stala mizerná detektívka, která ani nemá konec, je to prostě zlý. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Pokiaľ máte ženu, ktorá sa bojí zostať na noc sama v dome, tak odporúčam pozrieť si tento seriál bez nej. Ja si viem živo predstaviť ako by moja polovička v polovici seriálu začala googliť dodatočné zabezpečenie domu a montáž ďalších desiatich kamier. Každopádne veľmi zručne natočená miniséria, dostatok vypätých scén, ale nečakajte prvoplánové ľakačky. Prím tu hrá najmä atmosféra, perfektná kamera a hudba. Nemôžem opomenúť ani veľmi dobrý casting a výber lokácie. Ja som to zhltol za jeden večer, a aj keď so záverom sa mohli popasovať lepšie, stále vysoký nadpiemer. 85%. ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (8)

  • Scény priamo na mieste pre dom na bulvári 657 sa natáčali v súkromnej rezidencii v Rye v štáte New York, ktorá bola postavená v roku 2016. Scény, v ktorých rodina Brannockových býva v moteli, sa natáčali v prevádzkovom moteli v Locust Valley na Long Islande, New York. (Arsenal83)
  • Manželia Derek a Maria Broaddusoví, ktorí sú predlohou filmových Brannockových, mali na tvorcov seriálu dve požiadavky. Aby neboli použité ich skutočné mená a aby sa rodina v seriáli nepodobala na ich reálnu - v skutočnosti mali nie dve ale tri deti, ktoré všetky boli v mladšom veku oproti seriálovým. (rudeboy)
  • Základom série je článok od Reevesa Wiedemana, ktorý napísal v novembri 2018 pre New York Magazine. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené