Reklama

Reklama

Vidím vás

(seriál)
  • USA The Watcher
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (150)

Vyhy 

všetky recenzie používateľa

1. série - 60 % Taková promarněná šance. Skvělá atmosféra, lehký hororový nádech, zajímavý příběh, skutečnost, že to je dle reálného příběhu a pak ... spoiler!... to skončí otevřeně, že vlastně se to stále vyšetřuje a nazdar, konec... Tak buď mohli si konec vymyslet sami, či vyčkat, až se případ vyřeší. ()

bozka10 

všetky recenzie používateľa

Rodina sa nasťahuje do vysneného domu,idilka skončí,ked im začnú chodiť výhražné dopisy,a ataky záhadných susedov.Výborná mysteriózna atmosféra počas celého seriálu,vlastne do konca som netušil odkiaľ fúka veter.Škoda toho konca,ale to samozrejme není chyba seriálu, nakoľko je to natočené podľa skutočných udalostí.Zaslúžené 4*, konečne ma Netflix bavil. ()

Reklama

tkey 

všetky recenzie používateľa

Binge materiál, kde máš Agátu Kristíii tak nějak na sterojdech, zasazenou do Ju ass of ej, kde všichni žijou ve svobodné společnosti, která je je svázaná tolika nepsanými pravidli a navzájem se s úsměvem nesnáší, že to vyjde nastejno s tou jedinou a nejlepší Korejou. Válka realiťáků, founís, divno-lidí a top-o-Karen v nejlepším světle! ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Predstavte si, že by vám chodili dopisy s vyhrážkami po tom, čo sa nasťahujete do nového vysneného bytu. Úvod a záver ma úplne nepresvedčili, no stred seriálu je dosť zaujímavý a miestami aj celkom napínavý. Zhltol som to na šupu, nie je to moc dlhé, casting je celkom vydarený, príbeh je zaujímavý až dokonca, niektoré scény sú silné, mrazivé. Obzvlášť ak si uvedomíte, že sa niektoré udalosti skutočne stali (dopisy, vražda inšpirovaná Johnom Listom). 75% - 4* ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý je akurát tak námet, inak som solídne zajebal skoro 6 hodín svojho života. Divák sa nedočká žiadnych hororových vsuviek, pričom zaradenie do tohto žánru, je čistým omylom i vtipom na účet diváka zároveň. Pár twistov túto mysterióznu drámu síce osvieži, koho bavia príbehy, ktoré tak nejak klamú telom, ten možno bude spokojný. Ostatok sa môže "The Watcher-ovi" smelo vyhnúť. V rámci horor žánru skrátka nemá čo ponúknuť. Nie je ani strašidelný, ani krvavý, ani nijaký .. ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (8)

  • Scény priamo na mieste pre dom na bulvári 657 sa natáčali v súkromnej rezidencii v Rye v štáte New York, ktorá bola postavená v roku 2016. Scény, v ktorých rodina Brannockových býva v moteli, sa natáčali v prevádzkovom moteli v Locust Valley na Long Islande, New York. (Arsenal83)
  • Základom série je článok od Reevesa Wiedemana, ktorý napísal v novembri 2018 pre New York Magazine. (Arsenal83)
  • V seriáli nebolo ukázané, že skutočný Derek Broaddus, ktorý je predlohou pre postavu Deana (Bobby Cannavale), si po tom, čo mu nepomohli kamery ani polícia, nechal kňazom dom vysvätiť. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené