Reklama

Reklama

Dig

Trailer 1

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (4)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pripomenulo mi to videobéčka zo začiatku deväťdesiatych rokov v ktorých hral Christopher Lambert otca rodiny, ktorý musí čeliť niekde v púšti nejakému psychopatickému páru. Zmenilo sa len to, že namiesto Christophera tu máme jeho kópiu Thomasa Janea. Tento typ lacných a nudných filmov ma nebavil už pred rokmi a nebaví ma ani teraz. Proste lacne videobéčko. 2/10. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

extrémně zestárnuvší Thomas Jane je unesen spolu se svou dcerou Emilem Hirschem a jeho frajerkou, kteří chtějí to co je zakopáno pod jejich domem. Hirsch hraje solidního magora a ještě pořád si myslím, že by měl hrát v lepších filmech, ale jinak je to dost nuda bez špetky napětí a čehokoliv dalšího. Jedna za Emila...20% ()

Zagger 

všetky recenzie používateľa

Zacatek me nevzal, a byl trochu zbytecny, abychom jakoze pak i "zatlacili slzicku" s tatkou a dceruskou ke konci... Scenar mohl byl mnohem lepsi, napinavejsi a rozevlatejsi... ale hlavni plot byl vcelku ok, jen to lepe vymyslet hosi Halabalakládovic, mene srat po ulicich a do reky, a lepe psat scenare.. a to by bylo, aby nebylo. Navic tomu chybel stastny konec, nechci spoilerovat jaky. Trochu pridam hodnoceni za lokace, mam to tam rad, a pri koukani jsem si z toho lepsi film domyslel, jako pri cteni knizky......... Jinak stejne je vtipny jak ti cukrovi mladi Emilove Brzobohati Gregor, po kterych letely v mladi rostenky jsou doslova po par letech takovi paprdovsti slizsti bridaci, a my co jsme byli zamlada prumerni bridaci jsme dorostli do oslehanych plazovych borcu a ted brousime vymazlene rostenky aby jsme to dohnali, ktere v dobach slavy Emilu jeste mely pliny, a neplati to jen pro ty slavne, ale i ty normalni "hezouny" z ulice a skoly v mladi. Priroda je kruta, a kazdemu trochu nadeli, ale kazdemu holt v jinem veku.. tezko rict, co a kdy je lepsi, ja bych nemenil :) ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama