Reklama

Reklama

Detská hra 2

  • Česko Dětská hra 2 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Vraždiaca bábika Chucky, ktorá v sebe skrýva dušu nebezpečného zločinca Charlesa Lee Raya, sa nevzdáva ani po predchádzajúcich neúspechoch. Je rozhodnutá za každú cenu získať telo malého chlapca Andyho Barcleya (Alex Vincent), ktorý jediný pozná jej hrozné tajomstvo. Andy prichádza do novej rodiny Joanne a Phila Simpsonovcov, ktorá sa bude o neho starať dovtedy, kým sa neuzdraví jeho matka. Aj on má čo najskôr zabudnúť na minulosť a vysporiadať sa so strachom z vraždiacej bábiky. Netuší, že čoskoro sa opäť ocitne zoči-voči vraždiacej beštii, ktorá ho úlisným spôsobom prehovára, aby boli kamarátmi na celý život.. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (167)

Jimmi 

všetky recenzie používateľa

Na moje velke prekvapenie sa mi dvojka pacila o trochu viac ako jednotka. Chucky pusta genialne hlasky a klaje ako pohan:) Ale to nieje jediny dovod preco dava vyzsie hodntenie ako som dal jednotke. Uz spominane oci boli velmi vydarene aj ked boli pre mna dost predvidatelne:) A nakonies si zahrame hru Chucky says.......CHucky says...move your ass:)) ()

Han22 

všetky recenzie používateľa

Andyho matka skončí po událostech v jedničce v blázinci a on se stěhuje k pěstounům. Chucky je mezitím majitelem fabriky opraven kvůli napravení image firmy a po jedné vraždě se vydává najít Andyho. Kdo říká, že dvojka je dost slabší než jednička, ať si... ať se podívá pořádně. Jasně, už to není takové hororové psycho, ale jinak je vše při starém. Andy je vyděšený, Chucky vraždí na koho přijde a přitom stíhá házet hlášky (moc jste zlobila paní učitelko). Vraždy jsou tak akorát, občas brutální, občas naznačené a většinou se stanou někomu, kdo si to beztak zaslouží. A vrcholem filmu je brutální finále v továrně na panenky, kde Chucky opět předvede svoji téměř nesmrtelnost a ty způsoby jeho likvidace stojí za to. Jediný mínus, kterého jsou si všiml až teď prvně je totálně přestárlá herečka, která hraje Andy "teenagerskou" sestru. ()

Reklama

mzss1 

všetky recenzie používateľa

|80%| Tento druhý díl se mi líbil snad úplně stejně jako ten předchozí. Zde už ubyla ta hororová atmosféra, ale zase to bylo o dost zábavnější. Chuck hláškoval jak o život, dost jsem se tím pobavil. Jak málo stačí ke štěstí. Že by tento druhý film byl kvalitou o dost horší? To teda ne. Po té hororové stránce nejspíš ano, ale jinač je to furt zábavné. ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Ani neviem čo ma napadlo pustiť si tento film po toľkých rokoch keď som vedel že ma nikdy nezaujal. Detská hra 2 je u mňa na rovnakej úrovni ako prvý diel, čiže strata času. Horor čo nie je hororom lebo nevie vystrašiť a viac v ňom vidím komédiu. A pritom ani zasmiať sa na ňom nedá ale nič bližšie žánrovo nájsť neviem. Ajtak v rámci možností chápem prečo Chucky vyvolával ošiaľ v dobe vzniku a keď ste maloletý určite vie spôsobiť nespavosť. No objektívne ide o veľmi slabý film, ktorý okrem toho že recykluje sám seba, príbehovo neponúka nič zaujímavé a scenár je obohratá pesnička čo mieša slasher s lacným trilerom. Na odpad to ešte nie je no ďalšia časť už si iné hodnotenie nezaslúži ()

Jossie 

všetky recenzie používateľa

Nezničitelný Chucky jde zase po Andym. Musím říct, že až na toho nebohého opraváře, který ještě vyfasoval nové oči, si tu smrt všichni zasloužili. Po tom závěru, kdy Chucky třikrát zase obživne už se opravdu nedá věřit, že by něco nepřežil. Herecké výkony dost mizerné a naprosto nejhorší je ten malý kluk, horšího už fakt vybrat nemohli. ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (16)

  • Důvodem, proč je na obalu k filmu, kde Chucky drží rozevřené nůžky kašpárkovy na pérku kolem krku, nápis "Sorry Jack, Chucky's back", je skutečnost, že se tento kašpárek jmenuje v Americe "Jack in the box". (Lajty)
  • Autor scénáře Don Mancini uvedl, že v rané verzi svého scénáře byl film situován do období vánoční sezony, což by vysvětlovalo plný sklad panenek v závěru filmu v tovární hale. (Lajty)
  • Natáčelo se také v Kalifornii, a to od 6. listopadu 1989 do 1. února 1990. (Varan)

Reklama

Reklama