Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (137)

Aurus odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byla OBROVSKÁ sračka. Tohle je jeden z nejhorších filmů které jsem kdy viděl. Můžemi někdo vysvětlit odky můžou mít panenky spolu sex? Ach jo. Příběh je totálně debilní, postavy jsou debilní a hudba je směšná! Atmosféra totálně zmizela,vtipy nejsou vůbec vtipy! Ani sekundu sem se nebavil! Za mě 0/10. ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobré oživenie série o vraždiacej bábike Chuckym. Ja som bol celkovo príjemne prekvapený, že to tvorcovia zobrali tak ako to zobrali a čierny humor v takomto hororíku mi ani nevadil, práveže bol zaujímavý. Vizáž Chuckyho xichtu aj nevesty Tiffany bol vážne super, jazvy s neho robili desivé monštrum. Dej určite nebol zlý, ja som sa vôbec nenudil, predsa hororová komédia do hodinky a pol nemôže ani sklamať. Záver bol skvelý, ale samozrejme počas filmu sú scénky čo si naozaj mohli tvorcovia odpustiť. Obsadenie je celkom postačujúce a objavil sa aj John Ritter, ktorého smrť bola pekne nechutná podobne ako aj ostatné smrti. Myslím, že sa oplatilo dať do filmu tých 25 melónov a potrápiť sa z prípravou a ovládaním bábik. Je to plnohodnotné pokračovanie, ktoré ak Boh dá, tak si pozriem znova. 64% ()

Reklama

movie 

všetky recenzie používateľa

Moje znalosti Chuckyho sahají jen na jednočku a tuto čtyřku. A ačkoliv je to díl už dost pokročilý, líbil se mi více než ta jednička...V případě Chuckyho tu opět nechybí dost svérázných situací, kromě scény panenčina porodu nebo hulení trávy. To všechno v rukách režiséra Ronnyho Yu, který se momentálně zaměstnává režií očekávaného snímku Freddy vs. Jason! ()

rsimonyi 

všetky recenzie používateľa

Důstojný nástupce prvních Dětských her okořeněný komediálním prvkem. Tvůrcům se podařilo natočit zábavnou hororovou komedie s odkazy na jiné horory. Nejvíce mě pobavila narážka na Pinheada (hřebíky v hlavě šerifa Johna Rittera). Ronny Yu tu oživil skvělou hororovou sérii! Potom stejně úspěšně oživil Freddyho a Jasona. ()

bloodline 

všetky recenzie používateľa

Koniec 90-tych rokov a ich kultúrno-spoločenský odkaz v esteticko-brutálnej podobe. Explicitne odvážne dielo, ktoré neskonale pobaví hláškami, odkazmi, hudbou a esenciou doby. Do Chuckyho kinematografických pochôdzok priniesla jeho nevesta čerstvý prievan. O zábavu a nostalgiu máte vystarané iba v tom prípade, ak beriete povrchnosť zážitku s nadhľadom guilty pleasure a deviata dekáda vám koluje v žilách. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (24)

  • Domácim maznáčikom Tiffany (Jennifer Tilly) je tarantula menom Charlie. Patrí k druhu Avicularia Minatrix. (beso74)
  • Film sa odohráva mesiac po udalostiach tretej časti. (beso74)
  • Natáčelo se od 15. dubna do 15. července 1998 v Kanadě a v Kalifornii (USA). (Varan)

Súvisiace novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (viac)

Reklama

Reklama