Reklama

Reklama

Začalo sa to jednej horúcej noci

  • Slovensko Tá mrcha nás zabije! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Komédia o pôvabnej diablici, ktorá urobila trom mužom zo života peklo. Traja bezstarostní muži a jedna žena sa stretli jednej horúcej noci v bare McCool's, aby si užili zábavu, dobrodružstvo, hru aj rozptýlenie.
V bare McCool´s bolo v tú noc rušno. Službu mal barman Randy, právnik Carl tam zostal po záverečnej a detektív Dehling sa tu zastavil po prvý raz, aby vyšetril zločin. Ona tam bola počas osudnej noci samozrejme tiež - úžasná mladá žena Jewel, skutočný klenot, oslnivá, jedinečná a nádherná bytosť, po akej muži vždy túžili. Jewel donútila Randyho, Carla aj Dehlinga premýšľať nad spôsobom, ako by ju zviedli a dostali. S jedným odišla, ten druhý vďaka nej zabudol na svoju manželku a tretí zabudol na tú svoju - už nežijúcu - obeť, ktorej smrť mal vlastne vyšetriť. Napínavý príbeh spoznáme z troch rôznych pohľadov, ktoré sa nakoniec spoja v jeden. A my zistíme, čo sa vlastne v tej noci odohralo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

Mr.Jackass 

všetky recenzie používateľa

Výborná odreagovávačka, kde člověk vypne a nemusí přemýšlet. Žádný zázrak jsem nečekal a dost se pobavil. Liv Tyler byla neskutečně hot...i zajímavá hudba a samozřejmě celý děj je prostě zajímavou směsicí scén braných z různých úhlů a i ostatní herci uspokojující. Douglas jako vždy a Goodman taky nikdy nezklame. ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Čo sa stane, keď stretnete krásnu vypočítavú ženskú? Čo sa stane, keď muž nepoužíva mozog, ale južnejšie partie? Ako vidia dvaja ľudia tú istú situáciu zo svojho pohľadu? A čo je schopný urobiť chlap, keď ním lomcujú sexuálne pudy? Na tieto otázky vám dá odpoveď táto veľmi, veľmi, veľmi vydarená komédia. Liv Tyler ako vypočítava mrcha, ktorá namotala troch (4) mužov a prežil len jeden. Záverečná scéna s paródiu na Village People mi nedovolila sa ani nadýchnuť a skoro som si natrhol bránicu (bol tam aj indián). Za plným hodnotením stoja aj výborní ostatní herci vrátane M.Douglasa, ktorý tu hrá skôr vedľajšiu rolu. Film kde začal tam aj skončil, čiže Never ending story. Snímok na pohodový večer v adultnej partii, deti a pubertiaci sledujte radšej niečo iné! ()

Reklama

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Barmana Randyho (Matta Dillon), právníka Carla (Paula Reisera) a detektiva Dehlinga (John Goodman) na první pohled nic nespojuje. Snad jen - slepá láska ke krásné Jewel (Liv Tyler), kvůli které dokáží všichni tři opustit jakékoliv racionální chování, a udělat cokoliv. A Jewel moc dobře ví, jak dosáhnout svého - a za svým cílem (mít krásný dům a rodinu) půjde klidně i přes mrtvoly. Zvlášť, pokud je vždy někdo na blízku, kdo je ochotný pro ni zabíjet ... Když jsem dával film do DVD, čekal jsem nějakou přihlouplou romantickou komedii. Ale takhle jsem se hodně dlouho nesekl. Do romantiky má film hodně daleko (pokud tedy nepovažujete za romantické sexuální hrátky s nádechem SM či něco podobného). Naopak jde o černou komedii nejtěžšího kalibru a velmi milé překvapení. Všichni herečtí představitelé si natáčení maximálně užívali (snad až na Michaela Douglase, kterému udělali na hlavě takovej účes, že Elvis hadr :) ). Líbila se mi taky (menší) role Richarda Jenkinse jako úchylného kněze... ()

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! pět hvězd a ještě víc. Takovej megapoklad se přede mnou schovával patnáct let ?? To není film, to je totálně dokonalá černá megaprdel !! Seru smíchy ještě teď.. koho by snad chtěl zmást a odradit trošku pomalej začátek, tak laskavě přilepte zadky na kanape, chvíli počkejte a na závěr se utopíte ve vlastní štávě :-) ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Monumentálny pomník na počesť pôvabu a sexepílu Liv Tyler. Film inak za 3* (výborné hlášky), ale za jej "žhavosť" ešte jednu musím pridať. Hrá tu síce neuskutočnú sliepko-mrchu (ak chcete, nazvite femme fatale), ale kto z nás by si aj napriek tomu nenechal takto obliznúť ucho, umyť auto ("A to ste ešte nevideli, čo dokáže s hadicou!") alebo trebárs aj vyplieskať bičíkom? ;-) ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Skutečný bar „McCool's" se nachází v St. Louis, ale filmaři se rozhodli v něm nenatáčet, protože je moc temný a ponurý. (Tygrys)
  • Jednu z hlavních rolí ve filmu ztvárnil Paul Reiser, známý díky seriálu Jsem do tebe blázen (od r.1992), kde jeho seriálovou partnerku zahrála Helen Hunt, jež v tomto filmu ztvárnila malou roli řidičky trucku. Její scéna byla ale z finální verze filmu vystřižena. (Lorge)

Reklama

Reklama