Reklama

Reklama

Začalo sa to jednej horúcej noci

  • Slovensko Tá mrcha nás zabije! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Komédia o pôvabnej diablici, ktorá urobila trom mužom zo života peklo. Traja bezstarostní muži a jedna žena sa stretli jednej horúcej noci v bare McCool's, aby si užili zábavu, dobrodružstvo, hru aj rozptýlenie.
V bare McCool´s bolo v tú noc rušno. Službu mal barman Randy, právnik Carl tam zostal po záverečnej a detektív Dehling sa tu zastavil po prvý raz, aby vyšetril zločin. Ona tam bola počas osudnej noci samozrejme tiež - úžasná mladá žena Jewel, skutočný klenot, oslnivá, jedinečná a nádherná bytosť, po akej muži vždy túžili. Jewel donútila Randyho, Carla aj Dehlinga premýšľať nad spôsobom, ako by ju zviedli a dostali. S jedným odišla, ten druhý vďaka nej zabudol na svoju manželku a tretí zabudol na tú svoju - už nežijúcu - obeť, ktorej smrť mal vlastne vyšetriť. Napínavý príbeh spoznáme z troch rôznych pohľadov, ktoré sa nakoniec spoja v jeden. A my zistíme, čo sa vlastne v tej noci odohralo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Líbilo se mi neustálé prolínálí děje, kdy nám jej vlastně vyprávějí 3 postavy a každá vidí různé situace malinko jinak. Liv Tyler byla v té době samozřejmě považovaná za mimořádně kočkoidní fenu. Se mnou to sice nikdy moc nehlo, ale druhým rozumím. Michael Douglas tentokráte spíše v menší roličce. 60% ()

viperblade 

všetky recenzie používateľa

It all started one night at McCools… řeknou svorně tři muži a my od té doby sledujeme jejich vyprávění, které se začíná krásně prolínat do vtipné (Paul Reiser boduje!) a sexy (pokud milujete Liv Tyler, musíte si sehnat tenhle film, pak ji totiž budete milovat ještě víc) komedie. Nebudu vám lhát, tenhle film není dokonalý a opravdu jsem se zasmál tak dvakrát až třikrát, ale celou tu dobu jsem se usmíval a pochechtával a opravdu těšil na to, co se stane příště. Kdyby si ještě někdo pohrál se scénářem a nasměroval ho do ještě černější roviny humoru (možná už jsem toho viděl dost, ale opravdu černá komedie to je maximálně až ke konci) pak bych byl naprosto spokojený. Takhle jsem jen opravdu spokojený a dám 80 %. ()

Reklama

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! pět hvězd a ještě víc. Takovej megapoklad se přede mnou schovával patnáct let ?? To není film, to je totálně dokonalá černá megaprdel !! Seru smíchy ještě teď.. koho by snad chtěl zmást a odradit trošku pomalej začátek, tak laskavě přilepte zadky na kanape, chvíli počkejte a na závěr se utopíte ve vlastní štávě :-) ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je totalni masakr. Hodne cerna komedie, ktera se s nicim moc nemaze. Dej filmu je dobre propletenej a sviznej a zaver v Randyho domu, prestrelka a jina hudba, je naprosto dokonalej. Jednotlivy postavy jsou naprosto vynikajici. Jedna z nejlepsich roli Michaela Douglase, jehoz Mr. Burmeister proste nema chybu. Druhej nejlepsi byl Richard Jenkins a jeho trosku uchylnej otec Jimmy. Pak tu je uchylackej pravnik, co rad beha v kozenym oblecku, skvele zahrany Paulem Reiserem. Matt Dilon, Liv Tyler a John Goodman jsou zde asi nejnormalnejsi, ale to neznamena , ze by byli mene vtipny. Dlouho jsem se takle nezasmal, sice trosku slabsich, ale 5* ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Začalo sa to jednej horúcej noci... dlhý názov, ale dobrý film, hoci tých 80% je predsa len trošku nadsadených, na strane druhej, je to riadne morbídna komédia, plná svižného rozprávania podareného príbehu (jeden príbeh niekoľkými uhľami pohľadov, výborný nápad), pôvabných nápadov (kontajner) a zaujímavého hereckého obsadenia: Matt Dillon, John Goodman, Paul Reiser a samozrejme femme fatale Liv Tylerová. A bonbón v podobe uvoľneného Michaela Douglasa. Užite si tento film. Hlavne na DVD. Kino Považan 2001 ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Postava Utahova bratra (Andrev Dice Clay) odkazuje svým vzezřením na dřívější film Michaela Douglase Volný pád (1993). (Lorge)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)
  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)

Reklama

Reklama